| Madu_9584 a întrebat:

Salut.st Madu. si am si eu o nelamurirethinking dc baietii dupa ce le faci p plac nu te mai baga in seama sau "nu te mai cunosc". mda straight face this is the life. TNX :*

13 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Poi daca stai cu curu in sus de la prima intalnire, cum draq sa te mai bage in seama? Dar stai linisita ca ¨ o sa te mai cunoasca cand o sa duca lipsa de pzd¨.imediat isi aduce aminte de tine.
Sa nu intelegi gresit, sau nimeni altcineva, dar am dat un exemplu mai dur, ca sa se inteleaga exact ce am vrut sa zic.Pe tava se da la restaurant, in viata de zi cu zi se rupe cu dintii.
Deci daca vrea ceva, lasa-l sa munceasca, si e valabil si pentru baieti, daca o fata vrea ceva.trebuie sa dovedeasca cu adevarat ca merita acel lucru.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

E bine sa nu '' le faci pe plac '', asa o sa te bage in seama si o sa te cunoasca in continuare.

| psiholoaga a răspuns:

Depinde in ce mod "le faci pe plac". Daca le faci pe plac, incalcandu-ti niste principii, e normal sa nu fie interesati de o persoana care nu se respecta. Si mai e si principiul vanatorii. Oamenii (si barbatii si femeile, dar mai mult eurile masculine) sunt interesati sa castige ceea ce au. Sa lupte, sa vina ca o recompensa a eforturilor, sa merite. "Bataliile" intr-un cuplu se castiga pe rand. Daca scoti steagul alb de fiecare data, batalia nu mai e provocare si nu mai e interesanta pentru cel care o sustine.

| Antrax a răspuns:

Pentru ca daca nu te baga in seama cu atat de multa atentzie primesc din partea ta.

| Puiutz a răspuns:

Ceao madu:*. eee asa is baietii :-l. incearca sa nu le faci chiar toate pe plac. lasa`te mai greu cucerita. crede`ma asa ai sa reusestismug .altfel vor crede ca wai u faci orice pentru` ei. si o sa stea lejerlaughingoh go on. pune`i pe jarsmug
succesbig grin. te pup:*

| Encore a răspuns:

Asa sunt majoritatea baietilor nu toti tongue

| cristi27 a răspuns:

Tre sa ai mare grija cu unii baieti ca sunt perversi, mai sunt baieti din aia care cred ca nu le ajungi la nas, dar ia sa le dai ignore vreo 2 zile sa vezi atunci ce te baga ei in seama

| PostMortem a răspuns:

Stii dclaughing.pentru ca daca o fata le da prea mult nas, devin nepasatori, pentru ca oricand stiu ca se pot baza pe niste cuvinte bune de la respectiva, asa ca daca esti in situatia asta. nu ii mai da naswinkingtonguesucces la boys

| lisa_5170 a răspuns:

Pt ca majoritatea, asta cauta sa le faci pe plac si odata ce vad ca fac ce vor din tine si ca le faci pe plac oricand, si'au atins scopul si nu mai au de ce sa te bage in seama...

| kenzo a răspuns:

Incearca sa nu mai fii o prada usora.

| Madu_9584 explică:

Eu am refeream la altceva cand "sa le faci p plac" ...ai k n-am ajuns in halu' asta la care multi sau referit.sa le faci p plac in felu bun...adica sa dai tot pentru el si respectivu dupa o perioada ...nu te mai stie.

yeah.asta e.

vam :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Welcome in the man s worldwinking

| Tweety_4838 a răspuns:

Pai... daca leai facut p plk s nu te mai baga in seama trateazai la fel. ca ei vor fi obisnuiti cu " fata care imi cade la piciooare " si apoi dintr-o data ea nu mai face asta... poate apare intrebarea : dc? pai cum dc? u nu esti sclava lui! si daca o sa duka doru de asta o sa te bage si el in seamawinking si o sa vezi ca e mai bine love struck. prin asta trec si eu si e f naspa!sad