| silver19 a întrebat:

Salut, stiti ce cadou sa-i iau unei fete de ziua ei? nu e iubita mea, suntem decat amici si vreau sa ma ajutati sa gasesc un cadou ca nu prea ma pricep eu la asa ceva, sa nu fie nici ceva foarte scump tongue si in afara de flori!
Mersii!

7 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Gestul conteaza, totusi cred ca i-ar placea niste bijuterii de vara, ca margelele colorate sau cerceii mari, din lemn.

| Happyness a răspuns:

Un ceas de perete cu model frumos, ceva hainedaca stii ce marimi poarta te poti duce cu un buchet de flori si inca ceva ceva simbolic nu sa se duca. un parfum, un lantic de argint, o bratara de argint, un inelash ceva. un ceas de mana

| dulcikaa a răspuns:

Ai putea sa ii iei un medalion de mai putin de 1 gram.nu costa mai mult de 20-30 lei
un brelog cu initiala numelui ei.
un animalut mic de plus.
un ceas de perete
o rama foto.
o posetuta
cam atat stiu
p.s.nu ii lua haine sau incaltaminte pentru ca poate nu ii plac sau nu ii vin

| Catzelush a răspuns:

Parfum(feminin) sau un tricou pe care scrie ceva amuzant in engleza!

C-am asta este ideea mea!

| cristi 25 a răspuns:

Pai atunci iai un parfum finut la vreo 70_80 lei ca nu e asa scump il foloseste mai mereu si sevede ce i-ai luat.

| Alexa_8596 a răspuns:

O cana: Pt cea mai buna prietena happy. Ori un parfum, nu ieftin laughing Sau love struck Tricou...:s. Un CD cu muzica pe care sa il ascultatsi impreuna.Sau un aranjament florar... Un lantsihor. O bratsara?:d Un mp3 :p. O geanta. Niste cani:s?

Funda :X?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desi a trecut ma gandeam sa ii iei un ursulet mare de plus alaturi de I LOVE MILKA! Asta stiu ca mi-ar pl miie!
happy