| faxytnarz a întrebat:

Salut, știți cumva cam cat este bursa de merit la liceu, din cat in cat timp se da si cat de mare trebuie sa fie media pentru a o lua? Tocmai ce am intrat la liceu si chiar sunt curios.

Răspuns Câştigător
| CassiusAlexander a răspuns:

Depinde de liceu si mai precis de administrația locală sun care de află liceul. În București in sectorul 4 un elev de 9.90 ia 50 de lei laughing, iar în sectorul 1 sau 2 un elev de 8.50 ia 400 dacă nu mai mult. Deci răspunsul este: ai să vezi.

4 răspunsuri:
| Anonim2682008 a răspuns:

Depinde de liceu. Din câte știu bursa de merit se dă în fiecare semestru dar cred că trebuie să ai media minim 9. Fratele meu a avut media 9, 80 dar tot nu a primit bursă deoarece la el la liceu nu s-au dat în toate clasele. Cât despre câți bani primești, la fel depinde de liceu. Eu trec a 7 a și am primit 400 de lei bursă

| ilovemonkey a răspuns:

Depinde de liceu, cred. La liceul meu se da bursa de merit dacă ai media peste 8, 50

| IgnatVictor a răspuns:

În București, unde am învățat, bursa de merit varia în funcție de conducerea fiecărui sector. În sectorul doi, acum patru ani, bursa de merit începea de la media 8.50. Ulterior, media a crescut la 9. Eu am avut media peste 9, iar într-un semestru cred că am strâns peste 500 de lei.

| Violleta2022 a răspuns:

Media peste 9.50