Si eu am avut momente in care aveam aceeasi relatie cu mama mea.
Ba mai rau ca eu ii si comentam mult )
Încearcă sa vorbesti cu ea ca sa ajungeți la un inteles:de exemplu tu te apuci de invatat si ea iti da mai multa libertate. Gandeste-te ca este pentru binele tau sa înveți.
Asa s-ar putea sa înceteze cu crizele.
Cel putin o perioada )
Sau poți sa vorbesti cu tatăl tau si sa ii explici fara sa te enervezi de ce te deranjează asa de tare comportamentul mamei tale.
S-ar putea sa te sperie momentul in care vei ajunge sa fi de acord cu ea in unele privinte )
Numai bine ^^
Poate daca ai avea mai mult respect fata de mama ta care tea crescut, si din vina caruia nu ai nici un handicap, si in loc sa scrii pe forumuri si sa demonstrezi cat de obraznic esti, o discutie sincera despre dorinte si interese ar ajuta. fi deschis. Mama ta este persoana care tea nascut, si nu usor, asa ca dragul meu copil de probabil 10-12 ani. respectati mama, fi realist cand vine vorba de ce este normal sa faci la varsta asta, si incearca sa vorbesti calm cu mama ta, sa ii spui ce te deranjeaza intr-un fel mult mai putin obraznic, cand mama ta este calma si nu obosita si stresata, iar asta iti va aduce in timp pacea si libertatea pe care o doresti
Invata sa scrii, idioato. Si dupa comenteaza. Habar n-ai ce ai spus.