| DracusorImpielitat a întrebat:

Salut!
Stiti povesti de groaza care chiar merita aceasta denumire?
Va rog, nu dati raspunsuri in care sa fie povesti cu Satana sau cu crime, doar fantome.

Răspuns Câştigător
| UnknownHuman a răspuns:

Ce-ti spun acum este adevarat big grin
Multe persoane din neamul meu faceau chestii cu spiritele ca sa vada viitorul. Unchiul meu facea si stia ce urma sa se intample peste cateva zile ( acum nu mai face, mi-a spus ca s-a intamplat ceva rau si ca a avut un vis cu spiritul pe care-l chema si ca l-a blestemat si de atunci nu mai face ). Matusa mea facea tot la fel. Strabunica mea facea o chestie cu o carte si o cheie ( si mai multe lucruri dar nu mai le stiu ); punea cheia pe la mijlocul cartii si cand incepea sa spuna ceva ( nu mai stiu ce spunea, un fel de rugaciune ) si cheia incepea sa se roteasca singura. Mama mi-a spus ca nu e bine sa faci chestii de genu asta pentru ca nu stii daca trimiti acea entitate inapoi sau poate ca nu mai poti sa o trimiti inapoi. Mi-a spus ca poti sa intri in coma si nu te mai trezesti sau sa mori de la chestiile astea (Cel putin 75% din neamul meu facea chestii de genul asta. Poate asta-i motivul pentru care au murit cam 70% din ei?! O. o )
Mama face o chestie sa vada viitorul. Mi-a spus ca stie mai multe da' ii e frica de consecinte asa ca il face doar pe asta pentru ca este mai sigur. Intr-o anumita zi (poate sa-l faca doar o data pe an ), pe la miezul noptii, pune un inel sfintit intr-un pahar cu apa si poate vedea viitorul pentru ca in apa apar imagini ( ai nevoie de mai multe lucruri pentru acest " ritual " sau cum s-o numi el doar ca am tinut minte doar chestia cu inelul si paharul cu apa ). Mama mi-a spus ca a vazut cu cine o sa se casatoreasca si a vazut ca o sa aiba un copil ( eu sunt ala! xD ) cu 3 ani mai devreme sa ma nasc. Anul trecut a mai vazut imagini da' nu stau sa le spun acum pe toate.
Mama mi-a spus ca o colega ( sau o ruda; n-a vrut sa-mi povesteasca tot ) a facut un fel de ritual ca sa vada viitorul. Acea femeie s-a uitat in oglinda seara tarziu si deodata parca era in alta parte; era intr-un alt loc ( era pe un munte si cerul era intunecat ) si a vazut un vultur foarte mare care avea un sicriu in ghearele lui. Aceasta femeie nu stia cine era in acel sicriu si deodata vulturul i-a dat drumul sicriului si din acel sicriu a cazut un cap. Femeia a vrut sa vada al cui este, s-a apropiat de el, l-a luat in mana si a vazut ca este al ei si deodata era iar in fata oglinzii, iar dupa cateva zile acea femeie a murit intr-o explozie la fabrica unde lucra ( a fost singura care a murit; au gasit-o intr-o camera sub multe fiare ).
Nu stiu daca tu crezi ca e de groaza dar macar este cu spirite si adevarata O. o

5 răspunsuri:
| Jony123 a răspuns:

! Pai poti cauta pe google... gasesti de te si plictisesti@

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Cauta pe www.spectrulrealitatii.ro...gasesti acolo mai multe tipuri de povesti:-* ai de unde alege:X
Pa, pa!

| as0ter a răspuns:

Da.de mai multe ori
1.Acum 4-5 ani pe la 1 noaptea m-am dus la baie sa ma spal pe fata si p maine,sa ma pregatesc de somn.La un moment dat m-am sprinjinit de perete si ma uitam in oglinda ,dupa 1 minut am auzit o bataie puternica in usa de la baie,iar cand m am uitat imediat am vazut ceva alb pe geam miscandu se spre bucatarie,am crezut ca era tata pentru ca avea pijamalele albe,dar dupa 10-15 secunde era liniste ,lumina la buc nu s a aprins si atunci mi s-a zbarlit pielea de frica ...eram pus la curent cu lucrurile de genul asta.Dupa cateva minute am iesit usor din baie si am cautat in toata casa dar nimic,ai mei dormeau.i-am trezit si tata a zis ca mi s-a parut.Dubios...pentru ca in dimineata urmatoare(m a luat somnul pe la 5-6,nu mai puteam sa dorm) am aflat ca e Sfantul Andrei.
2.Eram la bunici,si pregateam o friptura la cuptor.Trebuie sa mentionez ca cuptorul aragazului scoate fum prin spate ,iar fumul se imprima direct pe capacul aragazului care stie toata lumea sta in sus liptit de perete.Mergand destul de greu cuptorul,flacara mica etc,am tinut puiul cam 3 ore,dupa alea 3 ore cand intru in bucatarie ce crezi ca am vazut imprimat pe capac: iti dau un link
http://www.google.ro/......tp?/imgres

Arata cam asa...doar ca ERA MULT MAI BINE CONTURAT,practic nu era nici urma de fum in afara craniului si pe deasupra avea si 2 coarne uriase intoarse spre interior,daca ma apuc sa l desenez nu o sa mi iasa nici din 100 de incercari.era cum sa spun .PERFECT.Apoi l am chemat repde pe prietenul meu cu care eram...si a ramas stana de piatra,n a avut nici o reactie,refuza sa vorbeasca si acum despre acel moment.
Ceva se intampla si...credeti ma ,nimic nu e ceea ce pare.Asa ca incercati cat de mult puteti sa meditati si sa va regasiti,apoi cred ca voim intelege tot ceea ce se intampla in jurul nostru si mai ales in noi.Peace ! PS:au mai fost,dar incerc sa le iau ca pe coincidente :-ss

| mystery1girls a răspuns:

Incearrca aici
http://sangesitrandafiri.wordpress.com sper ca te'am ajutat

| Andreea_Aida_1977 a răspuns:

Ok
am venit de la scoala si m-am dus in baie si am vazut ceva alb si face sunete de fantome, adica ma itelegeti mda 2 zii aream la scoala si pe tabla mi s-a aratat la fel ca pe oglinda din baie le-am spus la colegi dar nu mau crezut, de atunci imi trec fiorii prin fata ochiilor.