| ombladon156 a întrebat:

Stiti prin Ploiesti de unde pot cumpara adidasi Osiris? Mama nu vrea sa imi cumpar de pe net ca zice ca daca nu se potrivesc marimile...

3 răspunsuri:
| JpAforever a răspuns:

Nu cred ca gasesti! dar spune-i mamei tale ca se potrivesc marimile..eu mi-am comandat si sunt foarte multumta!

| julial a răspuns:

Daca vrei sa iti cumperi de pe net sa stii ca poti returna produsul daca nu iti convine.Si eu mi am comandat unii de pe un site si erau prea mari.Am sunat la nr lor de telefon si mi au explica ca se pot returna si sa le trimit marimea corecta masurandu mi talpa. Orice site de incaltaminte ar trebui sa contine un tabel ca de exemplu daca ai 27, 5cm in lungime iti corespunde marinea 36(nu mai stiu exact cat cm corespuns fiecarei marimi pentru ca majoritatea sunt importati la noi si nu prea corespund marimile si de asta de exemplu daca ti ai comandat marimea 39o sa vezi ca ti sunt prea mari aproape de 41laughingnu stiu cat de util e sfatul dar sper sa ti foloseasca pe viitor.O zi buna!

| mihai69 a răspuns:

Poți comanda și în cazul că nu se potrivesc, ai dreptul legal să dai marfa înapoi și să ceri fie banii, fie o mărime corespunzătoare în schimb.