Un pistol de jucarie dar care sa semene cu unul normal. Am vazut ceva pe la chinezi. Eventual si un spray lacrimogen.
Uhm,sa porti la tine o mica particica din blana unui iepure.Si le-o arati, si le spui 'sosoi in bafta voastra' si arunci blana aia pe ei, ei find din india isi au superstiti find inruditi cu indieni
Daca nu e ceva foarte grav, cred ca cel mai bine este sa ii ignori, insa daca situatia este una mai grava, ar fi potrivit sa spui cuiva mai mare sau chiar sa ii reclami la politie, in special in cazul in care ii cunosti.
Trebuie sa nu arati frica si sa le comentezi, daca sar la bataie, te aperi.
Mersi de sfat
Nu ai pentru ce sa mi multumesti imi face placere sa dau sfaturi oricum de asta suntem prieteni pe comunitatea TPU trebuie sa ajutam cu sfaturi pentru cei care au nevoie
Offff Doamne! Cat ma enerveaza...Sau cpoii aia care se tin dupa tine pe strada si striga sa le dai ce ai in mana ca daca nu incep sa te scuipe si sa te bata si au max 6 ani -.-* Stiu...Incearca sa ii ignori sau daca iti fac probleme sa chemi politia, dar odata ce scoti telefonul cauta sa fi departe de ei ca ti-l fura si dupa fug cu el! :/
Dacă doar nu te lasă în pace ignoră-i, dar dacă te ameninţă sau te atacă fizic, anunţă poliţia.
Twister09 întreabă: