Ar trebui sa vorbesti foarte deschis cu ele despre asta, si sa le spui tot ce ai pe suflet. Nu mi se pare normal ca ele sa faca asta si mai ales sa te ignore etc.
Sunt de parere ca intr-o prietenie, trebuie sa fiti toate la fel, sa nu existe aceste chestii etc.
Buna,sunt tot eu cea care a pus intrebarea,ma scuzi,da am facut o prostie mare la contul vechi,acesta este contul meu actual. Iti multumesc de sfat foarte mult, am incercat.ele se mai pun impotriva mea, nu rautacios, dar mai simt mai dezamagita cand fac asta.ele mai sunt aceeasi zodie, mai au multe lucruri in comun, cand sunt cu ele le aud vorbind numai despre o trupa si eu sunt total pe dinafara si ma simt aiurea si simt ca nu ar fi trebuit sa fiu acolo. Chiar sunt derutata... si ma simt din ce in ce mai pff..aiurea
Fa-ti alte prietene
Am mai multe, dar in special la cele doua tineam mult, s-a racit mult prietenia intre noi, si nici nu mai intereseaza s-o refac, asta au vrut asta le dau
Tu incearca sa vorbesti serios cu ele. Mult mai serios decat ati vorbit pana acum. Daca nici asa nu merge, lasa-le in pace si fa-ti alte prietene. Decat sa stai sa te chinui atat, mai bine singura, vorba aia. Nu poti sta langa cineva cu forta. Te pup si ai grija de tine.
Eu am patit asa cu toate prietenele mele, meh stiu ca nu sunt cea mai interesanta persoana de pe pamant, dar stiu sa fiu oprietena adevarata, si sincer nu ai ce face, odata ce s-a intamplat asta...nu va mai fi la fel relatia intre voi.Sory dar iti spun din proprie experienta
Ai perfecta dreptate,daca chiar iti vor prietenia,te accepta asa cum esti, si nu te ignora, cand gaseste alta prietena. Si imi pare rau pentru tine, ca stiu prin ce-ai trecut, e cam aceeasi situatie .