De ce sa fie o tampenie cu creatina? creatina e unul din putinele suplimente de la care chiar simti ceva
Daca tie la 15 ani iti trebuie creatina pentru energie inseamna ca mie imi trebuie adrenalina solutie.
Faci o mare tampenie cu creatina. Si nici macar la sala n-ar trebui sa te duci de la varsta asta.
N-ai putea mai bine sa practici un sport asa mai pentru varsta ta si sa inveti sa mananci corect?!
Fac sport, fac exercitii am intrebat daca ar trebui sa iau creatina
@Cosmin
N-a zis nimeni ca nu e un bun supliment si ca e o tampenie. Dar e una in cazul de fata.
Eu unul am 27 de ani, am si serviciu, dupa 8 ore de munca si alte aproape 2 pierdute pe drum mai inteleg sa n-am chef sa trag de fiare, corpul meu nu e din piatra. Eu am nevoie de un energizant.
Dar sa aud ca cineva la 15 ani considera ca n-are suficienta energie pentru sala si vrea creatina... e total aiurea.
@Cosmin
asa dai tu reply la un raspuns? asa nu primesc notificare...
Bine, eu nu l-am recomandat pentru energie, ca nu prea te energizeaza creatina, eu l-am recomandat pentru forta, pompare, recuperare mai rapida dupa efort, etc.
Si daca ai job full time inseamna ca nu mai faci sport deloc? ( nu neaparat tras de fiare )
Vai doamne.Tu vrei sa te imbolnavesti? Daca vrei muschi fai exerctii sau sporturii ca orice alt copil de varsta ta...Doamne ce mai auzi de la copii.
Nu suna "ciudat"
daca simti ca ai nevoie de mai "multa" energie, atunci poti lua.
Nana13HopeAndSucces întreabă: