anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut! Sunt a 8-a și încă nu m-am decis la ce liceu aș vrea să dau. La Evaluarea Națională pot minim 8, chiar 9 la ambele materii deci nu îmi pun probleme. Nu vreau un liceu la care să-mi bat capul să învăț și să numai am timp de nimic, dar niciunul foarte foarte prost. Așa, mediu spre puțin. Doar că este o problemă, nu știu care-i faza cu profilele, după cum se clasează și multe altele care nu am idee. Vreau dacă puteți să îmi dați niste exemple de licee cu care poți avea o meserie și fără facultate, practic să fii asigurat cu un al doilea job. Mersi!

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Liceul economic si de alimentaie, iti poate oferii profil de contabilitate, unde se invata pe rupte, multa matematica, sau profil de patiser/cofetar care-i lejer si usor de facut, mai ales ca la sfarsit de liceu, iti poti gasi ceva de lucru ca bucatar sau cofetar/patiser.

2 răspunsuri:
| alexia0809 a răspuns:

Școlile profesionale sunt cele care te pregătesc direct de meserie, dar copii care sunt acolo nu sunt cei mai ok

| Asrieldqqdwdvwcvwfvsvb a răspuns:

Bună! Poți sa mergi la un liceu economic, pe profil de contabilitate ( asta în cazul dacă ți place să fi contabil ). Media de întrare pentru acest profil este între 7-9, nu știu sigur. Iar partea buna e ca la sfârșit de liceu te poți angaja pe post de contabil. Sper ca te am ajutat! Totuși ar trebui sa te documentezi pentru a fii sigur si pentru a afla mai multe!