Eu "sunt mare", si nu rad chiar asa mult cand ma lovesc de probleme similare. Adica, daca fac ceva pentru o persoana, ma astept ca si persoana respectiva sa faca ceva pentru mine, daca voi avea nevoie de asta. Si cand nu se intampla asta, este destul de naspa, mai ales daca te bazai pe ajutorul persoanei respective.
E foarte simplu. In viata, unii oameni te trateaza la fel (sau similar) cum ii tratezi si tu, iar altii nu. Cu timpul o sa inveti ca cei care nu te trateaza la fel cum ii tratezi tu trebuie indepartati din viata ta. Gaseste-ti alti prieteni. Asta nu e valabil numai la 13 ani, ci la orice varsta.
Banuiesc ca si tu ai 13 ani, astea nu sunt probleme astea sunt copilarii cu care orice copil sau ma rog aproape orice copil se confrunta cu ele la varsta asta sau mai mica, cand veti creste veti vedea cu adevarat ce inseamna sa ai o problema reala nu o copilarie
Fiecare e cu viata lui, chiar daca am numai 20 am intampinat multe probleme grave si serioase nu copilarii ca si in cazul de fata, da sunt prosti, eu una consider ca desi femeile sunt facute proaste si neindemanatice tot noi suntem mai puternice decat barbatii si mai destepte si nu ma fa sa dezvolt subiectul ca nu vreau si nici chef nu am, ar trebui sa-ti dau niste argumente care probabil ti-ar rani orgoliul de esti asa revoltat cu ceea ce am spus.
Esti o copila cu niste copilarii des intalnite pe care le consideri tu probleme, cand vei fi mai mare vei rade cu pofta motivul fiind aceste ''probleme''.
Eu "sunt mare", si nu rad chiar asa mult cand ma lovesc de probleme similare. Adica, daca fac ceva pentru o persoana, ma astept ca si persoana respectiva sa faca ceva pentru mine, daca voi avea nevoie de asta. Si cand nu se intampla asta, este destul de naspa, mai ales daca te bazai pe ajutorul persoanei respective.
Emma0313 întreabă:
Beniamin122 întreabă: