De crescut, o sa-ti mai cresca!
cat? nu stiu! asta depinde, cred, de fiecare!
dar...la 16 ani, 16 cm ...nu-i rau deloc!
Eu nu inteleg de ce ati refuzat intrebarea asta. E o curiozitate, baiatul poate fi complexat de marimea organului genital. Tonul este unul abordabil, la o varsta in care multi isi pun intrebarea asta.
Vreau sa anunt ca eu cred ca se intampla ceva cu functia mea de moderator. De la o vreme e doar de forma. Eu resping intrebarile, ele apar pe site... Ori mi-au suspendat functia si au uitat sa ma anunte, ori intrebarile astea au asa o sforta interioara ca sparg bariere...
Bro, aici nu e vorba de experti, ci de moderatori. Si parca si tu esti moderator, daca imi amintesc eu bine... Nu cumva chiar tu "ma lucrezi pe la spate", cum zicea mucea?
@eu_o_mare_enigma: Nu fi rau! e doar un stupid!
@psiholoaga: Si eu am respins-o pe asta... evident, dupa ce m-am spart de ras. E din ce in ce mai ciudat!
Propunere! Sa nu se mai gaseasca in librarii rigle rigide... daca intelegeti ce vreau pentru ca sa zic.
Tinere, pune mana de citeste, invata si instruieste-te, caci cu aceste calitati te vei apropia de sexul frumos, si nu etalandu-ti "doatarea", ca in regnul animal! Tu chiar n-ai auzit inca de faptul ca essential e sa stii sa folosesti ce ai, si nu sa fii obsedat de dimensiuni?! Sa fii tu sanatos cati dotati si-au luat blesteme de la domnite nesatisfacute, exact din cauza arogantei si nestiintei!
Eek, scumpo, nu va plangeti? Ia uita-te putin pe TPU sa vezi cate fetiscane se plang ca au probleme cu pieptu' (si nu se plang de junghiuri, crede-ma) sau cer sfaturi pentru un par mai lung...
Alt complexat.frate sunteti dezastru.parca mai ieri era unul cu o intrebare aproape la fel. noi fetele .nu ne plangem daca ni s a rupt o unghie. daca avem sanii prea mici sau prea mari. daca vream sa ne creasca parul mai lung.nu ne plangem de nimicuri de astea.in schimb voi va plageti de orice.si mai aveti pretentia si demnitatea de a fi barbati?
Nu te plange. E de bine pana la un anumit punct. Un alt "terente" al Romaniei. O sa ai succes la femei
Psiholoago, cine te lucreaza pe la spate bine face ca eu una nu-ti suport raspunsurile cel putin mie imi raspunzi cu atata rautate si raceala!
Vaginul unei femei are o adancime de 10-13 cm. cu 16cm poti satisface orice femeie
Mai se tot intreaba, uite formula de calcul sa afli cit o sa fie in final. Deci se masoara lungimea nasului (de la radacina pina la vrf), se adauga cifra 2 si se inmulteste cu 4, daca tu ai nasu de 4 cm o sa faci asa: 4+2=6x4=24. Deci nu trebuie sa te stresezi, o sa fii idolul femeilor
@psiholoaga-cred ca cineva te lucreaza pe la spate, insa daca totusi nu simti, ai o problema.
@ardnaxur1961 -vazusi cum iti luasi doi stupizi? numai de la o ghicitoare.insa sa stii ca la acelasi lucru ma gandeam si eu, singura mea enigma este de cate ori si-l masoara pe zi.
@bro-am impresia ca tie iti cam plac intrebarile de acest gen.cred ca tu esti cel ce le da acceptul.