| Daniela_6645 a întrebat:

Salut, sunt aici de foarte putin timp... explicati-mi cum pot acorda puncte pe
TPU?

Răspuns Câştigător
| bunny112 a răspuns:

Daca vrei sa dai altora puncte poti sa bifezi raspunsurile lor ca folositoare si inteligente - fiecare vot aducand cate un punct celui care a raspuns. Sau sa premiezi cel mai bun raspuns cu o fundita (care inseamna pentru cel care a postat raspunsul un premiu de 100 de puncte)

8 răspunsuri:
| Piiink a răspuns:

Vezi ca sub noi adica sub raspunsurile noastre sunt asa folositor nefolositor amuzant inteligent si stupid apesi pe ce vrei si dai acolo pe semnu ala cu bifats si gata si mai primesti puncte cand iei fundita :X imi dai te rog puppy dog eyes?

| yaVanilla a răspuns:

Ca sa acorzi puncte cuiva, acea persoana trebuie sa iti raspunda la o intrebare, ca sa ii acorzi puncte ii poti da funda sau sa il votezi acolo jos unde scrie : iteligent, folositor sau amuzant.

| ChocaholicBi a răspuns:

Buna Daniela! Bun venit pe TPU! Dai puncte dand funda sau vot... Poti vota la raspunsuri. Si poti primi funde cand iti da cineva sau voturi! Sper ca te-am ajutat! Paa big grin!

| GuessWho a răspuns:

Punctele sunt acordate prin apasarea butonului de "inteligent,folositor,amuzant" de sub fiecare raspuns sau daca dai "nefolositor,stupid",persoana respetiva nu va lua niciun punct.
Daca vrei, in afara de voturile alea, mai poti acorda si funditawinking care valoreaza mai mult decat punctele:d

| NoChanceForUs a răspuns:

Puncte? Păi la un răspuns al cuiva îi poți acorda inteligent,stupid,folositor, amuzant sau nefolositor, iar la întrebări puse de tine poți acorda fundă. Poți da fundă dacă dai click pe funda gri din dreptul răspunsurilor. Poți acorda o singură fundă/întrebare.

| Angel7 a răspuns:

Pai poti pune si raspunde la intrebari
cand mai votezi un usher
canda di la un raspuns inteligent,folosior, stupid, etc

| Indispus a răspuns:

Pai acorzi puncte cand votezi un user sau ii dai o funda, primesti puncte cand raspunzi la intrebarile celorlalti si raspunsul tau e desemnat ca fiind castigator.imi acorzi puncte?big grin

| Daniela_6645 explică:

Mersi mult de tot...