Tocmai am consultat eticheta online, daca exista mici urme in urma procesului de fabricatie acelea reprezinta o cantitate practic infima, nu au cum sa iti dauneze mananca linistit.
Iata ce contine Cookie crisp:
"făină integrală de grâu (34, 3%), griș de porumb (28, 1%), zahăr, sirop de glucoză, amidon din grâu, ulei de floarea - soarelui, făină de grâu (2, 7%), substanţă minerală (carbonat de calciu), zahăr pudră, cacao pudră cu conţinut redus de grăsime, cacao pudră, sare, agent de afânare (carbonaţi de sodiu), aromă naturală, melasă din trestie de zahăr, antioxidant (extract bogat în tocoferol), substanţă minerală (fier), vitamine (B3, B5, B2, B6, B9, D). Poate conţine lapte, arahide și varietăţi de nuci"
Deci: daca esti alergic la gluten si lapte NU sunt pentru tine!
Buna.Cand scrie ca poate contine se refera la contaminare in timpul procesului de fabricatie.Pe lista de ingrediente nu apare lapte pentru ca in compozitie, in reteta, nu exista lapte.Noi nu avem de unde sti daca contine sau nu, ca, poate' inseamna o probabilitate incerta.E la risc si doar tu vei afla dupa ce mananci.