"pentru ca eu nu sunt in putere ca om sa stiu". Heei, capul sus prietene, cum sa nu stii? Ba stii foarte bine cine esti, doar ca ai uitat, trebuie doar sa-ti aduci aminte, sa incepi sa faci lucruri care sa te faca sa vezi tot ceea ce e mai bun in tine, incepe prin a te cunoaste din nou, se vede ca ai uitat...nu-i nimic, niciodata nu-i prea tarziu sa afli cine erai, pentru ca in mod cert acum esti schimbat, ai devenit un om mai bun decat ieri si cu siguranta maine vei fi mai bun decat azi. Fratele meu e la fel ca tine si a reusit sa vada tot ce mai bun in el, tot ce-i mai lipseste acum pentru a termina "treaba" este sa-si gaseasca o fiinta care sa-l defineasca, el are 24 si tu poti, nu fi las, nu renunta!
Haha. "O fiinta care sa-l defineasca". Incerc sa nu o spun intr-un mod urat, dar sincer, e patetic. Nimic si nimeni nu te defineste in afara de tine, de persoana ta. Restul te pot ajuta, dar tu esti cel care decide. Acea persoana care "te defineste" nu e raspunsul la orice problema. Doar daca vorbesti despre pisici, atunci da, ele sunt raspunsul la orice problema.
Multumesc ca ai pus ghilimelele pentru mine. Stiam si eu asta, e un fel de "vorba vine". Am uitat sa pun ghilimelele alea, sunt perfect de acord cu tine. Dar nu mai face asa pe desteptul, uite ca te inseli uneori!
Inca nu m-am inselat in privinta asta niciodata. O asemenea persoana nu exista, oricat am incerca noi sa o gasim. Poate bucatele din ea da, dar raspandite la alte persoane. Daca ar exista "definirea" asta lumea ar fi perfecta si stim cu totii ca asa ceva este imposibil.
Ma refeream ca te inseli in privinta mea, am uitat sa pun ghilimele si tu ai crezut ca eu cred ca exista definirea. Dar nu era asa, deci te-ai inselat!
Nu am crezut, am presupus, iar tu ar trebui sa inveti sa exprimi ceva concret in propozitiile pe care le alcatuiesti.
Zici ca aveai ticuri si ai luat medicamentele respective. Te-au ajutat in privinta ticurilor? Daca nu iti faceau bine trebuia sa renunti la ele. :/
Am aflat de curand la tv despre teste pe oameni cu psihotice si nu stiu ce sa creed, cert e ca nu mai am ticuri din copilarie, si. mama vroia sa ma calmeze din a gandi... eu sunt mai idealist de fel.
Stai calm. Si eu am, toata lumea cred ca are cate unul. Poate nu sunt chiar atat de grave, dar sunt. Poate daca ai discuta cu cineva care chiar se pricepe la asa ceva, cum ar fi un psiholog sau mai stiu eu ce, te-ar ajuta mai mult decat ce zic eu acum. Bafta
Geo2969686 întreabă: