Hey!
Toti avem si perioade mai "proaste".
In primul rand, nu exista om perfect. Chiar daca tu ai impresia ca inainte erai perfect, sa stii ca nu era chiar asa.
Toti gresim...NOBODY' S PERFECT!
Nu trebuie sa te mai compari cu nimeni! TU esti TU, EI sunt EI!
Intotdeauna vedem ceva frumos la altul si uitam sa ne gasim propriile calitati!
Stii, nu e bine sa iei totul PREA IN SERIOS, caci lucrurile ti se vor parea mai grave decat sunt in realitate.
Daca nu ai o fata cu care sa discuti toate astea, nu e o tragedie. Intr-adevar, simti nevoia sa comunici cu cineva despre probleme, iar parintii, de multe ori, nu sunt persoanele potrivite.
Daca tu vrei ca ceilalti sa te respecte, trebuie sa respecti si sa impui respect.
Nu fii violent, caci ceilalti se vor indeparta...dar nici nu te lasa calcat in picioare. Cu cateva cuvinte poti sa "lovesti" pe cineva mai mult decat cu pumnul.
Viata e frumoasa, dar mai are si perioade in care nu vezi nimic frumos si nu te poti regasi pe tine insuti.
Uite ce iti propun:
Pe o coala de hartie, scrieti toate calitatile morale.
Apoi, uita-te in oglinda, si scrieti toate calitatile fizice (ochi frumosi, par frumos, corp atletic etc. - sunt absolut sigura ca vei gasi ceva). Dupa ce ai scris toate calitatile pe care consideri ca le ai, gandeste-te cum sa le folosesti
Invata sa ai mai multa incredere in tine.
Te-ai mai maturizat si problemele s-au inmultit...O data cu varsta, apar si responsabilitatile, din ce in ce mai multe. Cu calm si rabdare, vei rezolva totul.
So...smile! Capul sus! Nu ii lasa pe altii sa iti schimbe propria parere despre tine. Tu stii ce fel de persoana esti. Si ai anumite calitati, pe care, unii baieti nu le au! Fiecare este unic in felul sau!
Nu te considera inferior celorlalti, pentru ca NU ESTI!
Parerea mea este ca ar trebui sa iti faci un prieten bun (foarte bun) cu care sa iti impartasesti problemele, nu trebuie sa fie neaparat fata.
Bafta!
Acum 2 saptamani am picat examenul de pentru permis si nici pentru care l dau acum nu sunt prea pregatit.Unu ma suna ca prostu de imi vine sa l injur si ma tot bate la cap hai seara pe afara ca e vacanta si m-am saturat. E var cu mine dar isi cam permite sa ma ia la misto.
AvalohAlyn întreabă:
Andrei67y5 întreabă: