Eu zic sa nu te duci la prieteni pentru un pierce in limba. Acolo pot aparea multe complicatii daca nu e asezat unde trebuie.
Si la faza cu limba umflta nu stiu, adica depinde de persoana : verisoarei mele i-a stat limba umflata 3 zile, iar unei prietene deloc.
De ce tocmai o astfel de idee nu stiu, dar daca tot mergi la Bucuresti, de ce nu vizitezi un muzeu ( Muzeul satului-poate te gandesti mai mult la stramosii nostri). E o moda tampita, poti fi modern intr-un milion de alte feluri, de ce nu incerci sa fii original in alt mod? Creeaza-ti propriul loock, frizura, haine -fii invantiv, nu copia toti tampitii.
Nu ai cum sa faci sa ti se desumfle mai repede. Iti va fi umflata cam 1-2 saptamani,, cel putin la mine asa a fost (2 saptamana umflata) si nu a stiut nimeni din familie. Incearca dupa ce ti`l pui sa nu vorbesti cu fata spre mama ta, si sa vorbesti mai incet asa nu isi va da seama
Si daca tot vrei sa iti pui pierce, poti merge si la spital,, dai ceva bani si s`a rezolvat
Sau daca esti sigur ca prietenul tau are experienta si lucreaza steril poti sa ti`l faci la el (spun asta pentru ca si eu am facut acelasi lucru )
Bafta! :*
Crezi ca vei fi mai interesant? Daca da, bateti si un cui in cap si toate fetele care te vor vedea va avea orgasm instant.Nu inteleg de ce vreti sa va mutilati?
Nu vreau sa imi dau pierce ca sa fiu mai interesant, ci doar ca-mi place. pe mine ma intereseaza cel mai mult cu umflatu. si cum pot face sa se desumfle mai repede, multumesc
Mersi Ina, dar mi l-am dat acum o saptamana. si pot spune ca este foarte ok. sunt foarte incantat nimeni nu a stiut... parintii nici nu au intrat in banuieli nimic