anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, sunt Andrey si sunt hotarat sa merg weekendul acesta in Bucuresti sa-mi dau pierce in limba. nu la salon deoarece am doar 15 ani, si cu mama nu ma pot duce deoarece nu imi da voie happy chatterbox... si ma duc la un prieten. sa imi dau. dar problema este. cat timp imi va sta limba umflata? sau cum pot face sa mi se desumfle limba mai repede. ca eu stau tot weekendul la Bucuresti. deci am 2 zile. in care pot face acest lucru' happy sfaturi ceva?

6 răspunsuri:
| deea_1980 a răspuns:

Crezi ca mama ta iti vrea raul cand nu te lasa sa iti pui pierce? Crezi ca vrea sa nu fi fericit? Mai bine renunta la ideea de pierce, sau chiar vrei sa o faci fericita?
Poti sa imi dai stupid, dar eu iti zic ca mama ta nu va fi mandra de ce o sa faci.

| Alex_7297 a răspuns:

Da' cu ce te ajută un amărât de pierce!?laughing. Eşti şi tu 'wannabe dog, ce n-ai curaj să muşti şi totuşi latri'?

| coddy24 a răspuns:

Da multa gheatalaughing) nu ti se umfla asa tare nu mai fi fricoswinking
in cele 2 zile mai bine mergi cu limba scoasa sa vada lumea pierce`ul laughing) have funwinking

| ٳ ٴٳ ٴ !ńα ßáäá''ђђ ٳ ٴٳ ٴ a răspuns:

Nu ai cum sa faci sa ti se desumfle mai repede. Iti va fi umflata cam 1-2 saptamani,, cel putin la mine asa a fost (2 saptamana umflata) si nu a stiut nimeni din familie. Incearca dupa ce ti`l pui sa nu vorbesti cu fata spre mama ta, si sa vorbesti mai incethee hee asa nu isi va da seama

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai gheata alt ceva nu stiu dar mai bine ai vorbi serios cu mama ta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti dobitoc. Unui barbat care se respecta nu ai sta bine cu margele in limba ca la o curca beata. Fetele te vor aprecia pentrru ceea ce scoti din gura si pentru ce ai in inima nu pentru cea ai in limba.TREZESTETE.PS.DACA TE INTALNESC PE STRADA TI-L SMULG EU PERSONAL.