| alexandrunaj a întrebat:

Sunt anul 1 la facultate si cand ma indreptam sper clasa am vazut 2 tipi de anul 2 sau 3 lunadu-se de o colega de-a lor, unul dintre ei o tinea de gat, altul vorbea cu ea.Am intervenit, spunand sa o lase in pace la care tipa a strigat "Nu cred" si ceilalti doi au inceput sa rada.Atunci mi-am dat seama ca fata nu era intr-un pericol, m-am simtit putin jenat de faptul ca nu m-am prins. Tipul care o tinea mi-a facut un branci spunand ca nu e treaba mea. Eu le-am spus ca am crezut ca voiau sa o bata acea tipa si am plecat. M-am facut de ras? Ar fi trebuit si eu sa il imping pe tip sau e bine ca am cedat si am plecat? Data viitoare cand vad ca se intampla asa ceva cum sa procedez?

5 răspunsuri:
| Maria_Elena_Chirca_1991 a răspuns:

Lasa-i in pace pe viitor. Ei se fac de ras, nu tu, tine capul sus ca ai crezut ca are cineva probleme si ai incercat sa il ajuti.

| krazzy a răspuns:

A fost bine ca te-a interesat de soarta acelei fete, iar ca s-a intamplat asa, ai procedat bine ca nu ai intors inapoi, Dumnezeu ne zice sa intoarcem si celalalt obraz si sa nu rasplatim raul cu raul, caci noi suntem fii Sai.

| UnBroken2016 a răspuns:

Mi s-a intamplat de cateva ori chestia asta, imi e frica pentru urmatoarea fata care chiar va pati ceva si nu voi interveni. E aiurea sa crezi ca faci ceva ce trebuie dar de fapt te bagi ca musca in lapte. Alta data sa iti cam vezi de treaba. Un prieten de al meu a luat si amenda ca s-a luat de unul care isi batea iubita. Ce lume tampita.

| pufulescu a răspuns (pentru UnBroken2016):

Vrei sa spui ce tara tampita!

| IsabelaIssa a răspuns:

Nu ai facut nimic rau si nu te-ai facut de ras. Ai avut intentii bune, si se gasesc greu oameni care sa actioneze in loc sa priveasca de pe margine ca la un spectacol. Te felicit pentru reactia ta.