| Manaila_Iuly_1990 a întrebat:

Salut, sunt baiat, 1, 90 inaltime si am o nelamurire legata de blugi. Nu stiu ce sa aleg dintre slim fit si skinny fit. Am o constructie atletica, putin mai solida deoarece merg la sala. Nu am picioarele foarte groase, dar nici scobitori. Sunt undeva la mijloc, exact asa cum trebuie. Mereu am impresia ca orice blugi incerc, ba sunt prea stramti, ba sunt prea largi jos la glezna si arat ca un tip din anul 2000. Ce m-ati sfatui sa aleg? Nu ii prea prefer pe cei skinny deoarece nu am 2 scobitori si nici nu sunt gay sa port mulat.

3 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Skinny Fit arată mult mai ok din punctul meu de vedere.

andreia67
| andreia67 a răspuns:

Cel mai bine probezi. Cred ca slim fit e mai aproape de ceea ce cauti tu. Dar daca ai picioare groase e posibil sa stea si aia destul de mulati. Mie in aia skinny de baieti nici macar nu imi intrau coapsele, pentru aia efectiv trebuie sa ai 2 chibrituri infipte in c*r.

| Doja a răspuns:

Fetele mor dupa tipi din anii 2000, pentru ca nu se mai fac acum decat in varianta "fatalau" sau "hipster extrem".

Daca te duci la sala si faci genoflexiuni, vei avea problemele clasice cu pantalonii. asa ca ai 2 variante:

Straight cut (no homo), pantaloni militari, sau ceva facut la comanda.

Arunca un ochi aici
https://www.helikon-tex.com/en_eur/clothing/pants-shorts.html