Si eu am nasul mai mare, si mereu ma plangeam de asta..si imi faceam mereu tot felul de complexe.dar stii ceva, chiar n-are rost.ti le faci aiurea..incearca sa te accepti si sa te placi asa cum esti ca asta conteaza, si chiar n-are de ce sa iti fie rusine cu tine..mai lucreaza la increderea in sine, ca te va ajuta foarte mult.si inca ceva, cine te place te place asa cum esti. Bafta
Daca tu nu te accepti pe tine insuti nici ceilalti nu o vor face. incearca sa arati ca nu iti pasa de ce spun ei si "da-le peste nas" ori de cate ori vor sa rada de tine
Multumesc pentru funda:3 si cum spuneam, fii mai increzator, si totul va fi bine
Ok mersi pentru raspuns.
Frate nu trebuie sa iti faci probleme.Nimeni nu este perfec.Stii unii care au mintea in coturi poate rad si stiu prea bine cum te simti, incearca sa nu ii bagi in seama, ignora-i.Fiecare e frumos in felul sau. Bafta si ai incredere in tine. :3
Nu trebuie sa iti fie rusine de cine esti si cum arati, daca ai sufletul curat. si daca tot ai nasul mare mandrestete cu el
Hey si eu am 13 ani si sunt mai plinuta din cauza unei probleme medicale. Si mie imi era rusine cu mine in urma cu un an. Dar daca tu nu-ti vezi frumusetea, n-are cine sa o faca. Asa ca nu-i baga in seama pe cei care rad de tine (asta daca rad de tine) :* Sper ca te-am incurajat