| Shark1048 a întrebat:

Salut, sunt băiat, am 14 ani și în foarte scurt timp fac 15 ani.
Sunt foarte pitic la 14-15 ani, am 1.50 și ceva, nu știu ce sa fac, tata e destul de inalt dar mama e mica de înălțime, poate fi de la asta?
Eu pot sa mai cresc în înălțime?
Niște prieteni mi-au spus ca și ei erau mici de înălțime dar de la vârsta de 15 ani au crescut...
Am uitat sa menționez ca fumez, poate fi de la țigări? (știu ca nu e bine, dar asta e).
Pot sa ma duc la un spital sau ceva?
Va rog ajutați-mă!
(Îmi cer scuze ca am pus atâtea întrebări)

5 răspunsuri:
| eliancodrut a răspuns:

Stai linistit. In primul rand baietii au o perioada de crestere mai rapida dupa 13-14 ani. Nu o sa ramai pitic. In al doilea rand nu sunt spitale care fac tratamente pentru crestere.
Lasa-te de fumat (nu influenteaza cresterea) si fa sport. Cel mai rau lucru este fumatul. Ti-o spune un om cu multi ani ca fumator, dar care s-a lasat de cativa ani.

| TimberWolf a răspuns:

Patul lui procust.

| ioana748 a răspuns:

Tu vei avea un puseu de crestere undeva intre 16 -18 ani.
Nu ti face probleme, vei creste aproximativ cat tatal tau.
Multi baieti trec prin aceleași emotii, in special ca i vad pe altii mai inalti.
Dar fiecare cu ritmul lui.

| Violleta2022 a răspuns:

Stimularea hormonilor de crestere se poate face prin sport (handbal, inot, volei, baschet, atletism) si mancand obligatoriu ZILNIC hrana bogata in vitamine, minerale si aminoacizi si proteina.

| DragosDeLaDabuleni a răspuns:

Stimularea hormonilor de crestere se poate face prin sport (handbal, inot, volei, baschet, atletism) si mancand obligatoriu ZILNIC hrana bogata in vitamine, minerale si aminoacizi si proteina. Lasa tigarile lache!