| indragostit135 a întrebat:

sunt baiat, am 16 ani si am o problema cu o fata. O stiu de multa vreme, o plac si tin mult la ea; o iubesc de fapt, dar ea nu ma place pe mine, sau cel putin asa mi-a spus. Am incercat de mai multe ori sa ii fac surprize, sa vorbesc cu ea; din nefericire acum abia ne salutam si un schimb de zambet big grin. Problema este ca se tot uita dupa mine la scoala pe hol si nu e o impresie, si colegii imi spun (vezi ca se uita dupa tine iar), mentionez ca ne vedem doar la scoala. Vreau sa stiu de ce se uita dupa mine daca nu ma place? nu am rezolvat ecuatia asta de 3 ani sad

Răspuns Câştigător
| Maria_7883 a răspuns:

Buna! Uite, cert este faptul ca tu o iubesti, insa ti-ai pierdut increderea ca ar mai merge ceva intre tine si ea.Eu zic sa incepi sa te apropii de ea din nou,sa conversezi, sa i acorzi atentie, sa i castigi increderea sa o intrebi despre pasiunile ei sa o pui sa te invete ce i place ei.Asta v-ar apropia.Si in plus spui ca si ea se uita dupa tine. ceea ceinseamna ca si ea da semne ca te place, insa nu face un pas inainte doarece banuiesc eu ca este timida! Fi tu insati, i-ati inima in dinti si fa ce ti-am spus! Bafta!

3 răspunsuri:
| DacaTuSpui a răspuns:

Fa rost de id`ul ei in cazul in care nu il ai deja si spune`i ca vrei sa va intalniti sa vorbiti ceva serioshappy. Daca accepta, primul pas e facut. Inseamna ca se simte intr-un fel sau altul atrasa de tine. Apoi ii spui ca de ceva vreme ti-a atras atentia si ca iti place de ea. Dupa asta, conteaza foarte mult cum reactioneaza. Daca alegi sa faci cum ti-am spus, lasa`mi un mesaj si spune`mi cum a reactionat.big grin

| Iulianpatrascuiulimihai a răspuns:

Incearca sa te apropii din de ea poate ii pare rau si nu vrea sa recunoasca

| Popik a răspuns:

Ignor-o total (o perioada mai mare)si o sa vina ea la tinewinking