| Coman_Rares_2000 a întrebat:

Salut,sunt baiat am 17 ani 1.65 si as vrea sa stiu cum as putea sa ii spun unei fete ca imi place de ea,sau in genul asta. Vorbesc de mult cu ea prin mesaje,insa nu am curajul sa ii spun ca imi place de ea,poate ca ma va respinge si mai apoi, ma voi face de ras + ca este mai mica ca mine! Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Ara997 a răspuns:

O fata cerebrala va alege un barbat inteligent dintr-un motiv la fel de intemeiat, si anume acela de a avea urmasi cu un intelect superior.
pentru ca atunci cand alegi dupa "instinct", intra in priza toate nu numai cel legat de autoprotectie. perpetuarea speciei cu urmasi de calitate este la fel de puternic.
urmeaza apoi nevoile asazis "superioare " nevoia de comunicare, de stima, de autocunoastere prin perspectiva partenerului de viata etc,
asa functionam, suntem oameni, nu animale (la ele piramida lui Maslow. e mai... turtita )
am spus toate astea pentru ca ma uit cu stupoare cum sunt promovate numai valorile legate exclusiv de imagine, muschi, grosimea organului, inaltime etc.
Alegerile tinerelor se invart doar in jurul "calitatilor " de mai sus. pe urma incep dramele. "relatiile " care dureaza mai putin decat bateria unui telefon, copii nedoriti crescuti de bunici, familii destramate etc.
baietii au multe calitati extrem de importante pentru fete dar nu le fac publice si pierd enorm. insistand doar pe calitatile din regnul animal.
Pot fi sensibili, empatici, echilibrati, puternici, morali, fideli, parteneri excelenti de viata, soti minunati, tatzi excelenti pentru. copiii lor...

15 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

La inaltimea care o ai sunt sanse slabe sa te placa dar na poti incerca, fetele prefera barbati inalti peste 1, 80

| Ara997 a răspuns (pentru RAY):

Aici era problema. eu consider o mare eroare sa alegi un baiat dupa..inaltime.
este ca si cum ai alege o melodie dupa coperta cd-ului.

| RAY a răspuns (pentru Ara997):

Nu noi alegem si ceea ce ne place e ceva involuntar, fetele aleg barbati inalti ca asa sunt programate ele genetic, femeile au nevoie de protectie nu sa aiba un iubit pe post de bebelus sa aiba grija ea de el

Inteligenta nu atrage pe nimeni sexual, ceea ce scrii acolo sunt pesudoafirmati fara vreo rezonanta cu realitatea, un barbat intre una frumoasa si una urata dar olimpica ce alege? va alege ceea ce il determina sa simta o atractie sexuala adica pe aia frumoasa, peste 90% din ceea ce facem e bazat pe instinct, partener pe viata? omul e o fiinta poligama nu monogama, suntem monogami social nu sexual

Apropo omul e un mamifer desi e animal si noi nu functionam diferit fata de mamifere, avem acelasi dorinte ca ele, studieaza psihologia umana appi mai discutam

Asa este, avem aceleasi dorinte la care se adauga si cele care ne diferentziaza ca specie.
o zi faina!

Care dorinte ne diferentieaza fata de alte specii?

Hai sa-ti spun un banc - poate te mai gandesti...
" EL -urat ca dracu, dar brici la minte se orienteaza in teren dupa una frumoasa de pus pe coperta, dar ce-i drept cam prostutza. Si zice tipul : o sa mi-faca copii frumosi ca ea si inteligenti ca mine.
Numai ca viata i-a jucat o festa : i-au iesit copiii frumosi ca el si inteligentzi ca ea."
toate bune!

Numa ca noi traim in realitate nu in bancuri

Na.ce sa zic si bancurile astea ..tot din realitate se inspira

| Bogdi_Condrea_1979 a răspuns (pentru RAY):

Ete... să vezi ce te plac dacă ai caşcaval

O fata cerebrala va alege un barbat inteligent dintr-un motiv la fel de intemeiat, si anume acela de a avea urmasi cu un intelect superior.
pentru ca atunci cand alegi dupa "instinct", intra in priza toate nu numai cel legat de autoprotectie. perpetuarea speciei cu urmasi de calitate este la fel de puternic.
urmeaza apoi nevoile asazis "superioare " nevoia de comunicare, de stima, de autocunoastere prin perspectiva partenerului de viata etc,
asa functionam, suntem oameni, nu animale (la ele piramida lui Maslow. e mai... turtita )
am spus toate astea pentru ca ma uit cu stupoare cum sunt promovate numai valorile legate exclusiv de imagine, muschi, grosimea organului, inaltime etc.
Alegerile tinerelor se invart doar in jurul "calitatilor " de mai sus. pe urma incep dramele. "relatiile " care dureaza mai putin decat bateria unui telefon, copii nedoriti crescuti de bunici, familii destramate etc.
baietii au multe calitati extrem de importante pentru fete dar nu le fac publice si pierd enorm. insistand doar pe calitatile din regnul animal.
Pot fi sensibili, empatici, echilibrati, puternici, morali, fideli, parteneri excelenti de viata, soti minunati, tatzi excelenti pentru. copiii lor...

| christall a răspuns:

Daca simti ca te place si ea spune-i, daca simti ca te vede ca pe un amic si atat, daca ii spui se va speria si o vei pierde, te va evita.

| Coman_Rares_2000 explică:

P.s:Am iesit cu ea odata, insa nu a fost chiar asa de frumoasa iesirea sad.Nu gaseam subiecte de vorbit datorita emotiilor.

| RAY a răspuns (pentru Coman_Rares_2000):

Faptul ca i-ai dat fundita nu schimba realitatea, ce sa faca o fata cu un pitic de 1, 65 pe bune sal alapteze? un barbat are peste 1, 80 nu inaltimea unui copil de 13 ani

| Turbo223 a răspuns (pentru RAY):

1,65 la 12-13 ani e mult.