| AmxMod a întrebat:

Salut, sunt baiat am 19 ani.si m-am gandit sa ma schimb putin.m-am gandit sa fiu mai rau, sa port fullcap, sa-mi pun pe o mana un batic, si alta mana niste bratari. Daca fac aceste lucruri credeti ca voi fi smecher?

Răspuns Câştigător
| Honey99 a răspuns:

Nu-ti cumpara sapca dinaia de cocalari si nici blugi lasati sau rupti. Nu-ti pune fel de fel de lanturi/bratari/baticuri sau mai stiu eu ce. Poarta haine cu care te simti ok (dar vezi sa nu fie prea colorate). Incearca ceva negru; tuturor ne sta bine in negru happy

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Da, baticul pe mana o sa te faca o adevarat fiara

| Liviu a răspuns (pentru suntserios):

Mno,tu cel mai serios user, acum te amuzi de bietu adolescent care vrea sa fie cul laughingApropo de curiozitate ce varsta ai big grin?

| suntserios a răspuns (pentru Liviu):

Am destui ani, prea multi pentru site ul asta

| OldSoul a răspuns:

Nu stiu daca vei fii smecher, dar cel putin vei arata oarecum ca unul.

| Suck a răspuns:

Nu, vei fi considerat un cocalar. Schimba-ti atitudinea, daca poti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-ti sapca. Treaba cu baticul si bratarile suna ridicol. A, nu hainele il fac pe om smecher.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deja sunt prea mulți șmecheri. chiar vrei să faci parte din turmă? fii tu așa cum ești și cum te simți bine. nu e nevoie să te schimbi.

| Rainmaker a răspuns:

Salut AmxMod!
Ma indoiesc ca schimbandu-ti "look-ul" ai putea deveni mai smecher sau mai rau.Nu cred ca te lasa caracterul.Fii asa cum simti tu ca esti si nu asa cum crezi ca ar vrea altii sa fi.Un baiat serios, curat, politicos si elegant poate sa aiba mai mult succes decat un smecher de cartier. Nu crezi?