anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, sunt baiat, am 21 de ani iar pana acum nu am avut decat parteneri de acelasi sex, insa de ceva vreme am inceput sa simt ca sunt mai atras de femei decat de barbati. Mi-as dori sa incerc o relatie cu o fata insa nu reusesc din cauza lipsei mele de experienta. Ceilalti baieti ce si-au inceput din start vietile heterosexuale (unii prieteni de la 12-13 ani) s-au adaptat treptat la lucrurile necesare pentru a "impresiona" o fata: incepand cu 15 ani unde erau suficiente cateva complimente pe whatsapp de exemplu, pana la 20 de ani unde fetele deja au pretentii de femei aproape adulte. Ca sa fac si o comparatie, pentru mine e ca si cum ai lua pe cineva care nu a facut nicio ora de matematica in viata lui si l-ai pune sa rezolve o integrala. Nu va sti pentru ca ii lipsesc notiuni elementare, la fel cum mie imi lipsesc notiuni elementare in ceea ce priveste capitolul fete. Cu baietii fiind extrem de usor de vorbit, iar eu obisnuindu-ma cu stilul lor, nu reusesc sa tin o fata interesata nici in conversatii face 2 face, nici prin mesaje, etc. Ar fi mai bine daca mi-as argumenta lipsa de experienta si i-as dezvalui "trecutul" meu sperand ca va intelege si va fi mai indulgenta? Ce sfaturi aveti pentru mine?

1 răspuns:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Trecutul tău nu este un argument în favoarea ta într-o relație hetero sexuală. Relațiile cu acelaș sex denotă un handicap.
Ca la matematică înveți întâi să numeri cu bețișoare apoi tabla înmulțirii.