anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt baiat, am 23 de ani si nu am un orizont anume unde imi doresc sa ajung. As vrea sa discut cu cineva pentru a-mi gasi un rost, ma simt ca si cum nu am niciun Dumnezeu. Cu cine credeti ca ar fi bine sa discut? Poate cu un psiholog?

Răspuns Câştigător
| Ionut123987 a răspuns:

Dacă poți, îți permiți și ști ca psihologul e bun eu zic ca ar fi ok sa mergi. Eu n-am fost niciodată (cred ca am și EU MARE nevoie) nu știu exact ce face psihologul cu tine, dar presupun ca ar trebui sa te ajute sa te regăsești.
Sau discuta cu un preot. Sunt unii preoți foarte înțelepți care știu cine ești de când intri pe ușa. Poate te va ajuta.

3 răspunsuri:
| scumbagnascar a răspuns:

In primul rand arunca-l pe dumnezeu la o parte fiindca e inexistent, nu te ajuta doar te afecteaza psihic

| Ionut123987 a răspuns (pentru scumbagnascar):

Din partea mea face fiecare ce vrea și poate sa creadă în ce vrea. Eu zic ca exista, dar problema e ca nici o religie care aparține de El nu e corecta. Pana la urma, daca au plecat de la același Zeu, de ce au ajuns sa fie zeci/sute de religii care sunt atât de diferite și care vorbesc de același lucru. Eu am avut întâmplări care m-au motivat sa cred în El, ca dacă stăteam și ma gândeam sunt prea multe dovezi care arata ca El nu exista. Nu-i spune să-l dea pe Dumnezeu deoparte. El crede ce vrea despre Dumnezeu.

| AfumataSunca a răspuns:

Te referi ca nu stii in ce religie sa crezi?
SAU
nu stii ce iti doresti de la viata
SFATUL meu e sa vorbesti cu cine, chiar si cu familia sau poate psiholog.
sau
descoperati talente si lucruri care iti place sa le faci