Vreau sa spun ca si eu sunt in aceeasi situatie din toate punctele de vedere enumerate de tine mai sus! Și nici eu nu știu de ce am starea asta, o intreb daca vrei pe psiholoaga mea la care ma duc si iti spun si tie! Sa nu te sperii de aceasta situatie, simt ca are o rezolvare aproare de noi doar ca ne scapa acum. Succes mai departe. :*
Eu propun că tu trebuie să îți pui un scop, să te gindesti de exemplu ca dacă ai media bună vei ajunge să călătorești mult și vei putea fi ceva important în viață.Și să îți spui mereu,, începutul e anevoios și greu, dar mai tîrziu e foarte usor'' aceste cuvinte mi-le-a spus o persoană foarte importanță și m-a ajutat foarte mult incit am ajuns la media 10.00.Succes,sper ca ti-am ajutat
Eu propun ca tu trebuie să îți pui un scop, să te gindesti de exemplu ca dacă ai media bună vei ajunge să călătorești mult și vei putea fi ceva important în viață.Și să îți spui mereu,, începutul e anevoios și greu, dar mai tîrziu e foarte usor'' aceste cuvinte mi-le-a spus o persoană foarte importanță și m-a ajutat foarte mult incit am ajuns la media 10.00.succes,sper ca ti-am ajutat
alexandra2000ale întreabă:
anonim_4396 întreabă: