Salut.Păi,din cate ai zis aici inseamna ca esti un baiat chiar frumos si asta nu inseamna ca ai probleme in a agata o fata.Dar ai zis ca iti este rusine! Stii, cu rusinea nu rezolvi niciodata nimic. Fetelor nu le plac baietii rusinosi si nici baietilor fetele rusinoase.Trebuie sa iti iei inima in dinti, sa fi mai tupeist...nu foarte tupeist ca dupa aceea sa devii nesimtit Si chiar nu trebuie sa fii rusinos.serios! asa eram si eu ca tine numa ca eu sunt fata.eram foarte rusinoasa iar acum de cand is putin mai tupeista ma baga baietii in seama si dinastea.inainte nu imi stiau nici numele) Deci sfatul meu este: sa iti iei inima in dinti.si sa fi putin putin mai tupeist :* Baftă
Fiecare are secretul sau de a agata o fata, sau cum s-ar spune are ceva care tu nu ai, trebuie sa gasesti in tine care ar fi metoda ta, care este secretul tau.
Pai poti sa te duci la ea si sa-i spui Tu-Buna, Ea-buna, Tu-cum te cheama?-Ea- ----.Pe tine? Si continui comversatia pana credeti ca sunteti buni sa fiti in preuna
Elenastoica9 întreabă: