| Aristocrat96 a întrebat:

Salut sunt clasa 10 si de ceva timp invat la liceu, unde am vazut intr-o zi o fata foarte draguta si simpatica.Coincidenta sau nu peste putin timp ma adaugat in prieteni pe fecebook. Nestiind cine este ea(avea putine poze cu ea)am inceput sa comunic cu ea.De atunci a trecut mai mult de o saptamana timp in care in fiecare zi vorbesc cu ea pe fecebook cite 2-3 pe aproape orce tema.La scoala ea insa ma evita fiindca este cu 2 ani mai mica. Spuneti-mi va rog ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| MaliciousDeath a răspuns:

Nu te evita fiindca este cu 2 ani mai mica, ci probabil pentru ca ii este putin rusine si e nesigura.
Cu prima ocazie pe care o ai, incearca s-o saluti tu.I-ar oferi atat incredere in ea, cat si in tine...Si dupa s-ar mai destinde si ea.Probabil.

3 răspunsuri:
| Kariin a răspuns:

Intreab-o pe facebook "Ma eviti, cumva la scoala? sad"

| Andreyutza141999 a răspuns:

Eu iti sugerez sa ii destainui sentimentele tale fata de doar daca sunt sincere si chiar nu conteaza diferenta de varsta pentru ca dragostea sincera nu are varsta.Aceasta este doar parerea mea. Sper ca te-am ajutat.

| Aristocrat96 explică (pentru Andreyutza141999):

Ea ma cucerit prin faptul ca este simpla fara fite si forte simpatica.SI nu as vre a sa o perd