Nu prea stie ce vrea, dar in caz de ceva te tine pe aproape. Este schimbatoare si spune cuvinte mare, uneori dureroare.Ma gandesc ca daca veti avea o relatie este posibil sa fie chinuitoare. Mai bine ramaneti prieteni sau poate nu. Daca mai vrei si asta.
Salut, din cate inteleg eu, e o persoana foarte dificila. Probabil ii place de tine, intr-o oare care masura, dar il are si pe el si se complica singura. In cateva cuvinte, nu stie ce vrea. Nu cred ca depinde ceva de tine in povestea asta si sfatul meu este sa nu iti creezi sperante, atat timp cat ea nu stie ce are de gand. Ramaneti colegi / amici si, poate, pe viitor situatia se va schimba. Succes!
Chiar ai vrea sa ai o iubita asa ''copila ''?
eu m-as feri de astfel de specimene!
Eu cred că încă te place și aștepta să faci o mișcare, să îi spui ce simți, de asta s-a și supărat. Dacă se va despărți de actualul ei prieten, discutați asta, spune-i tot și o să merite!
O.O '' O sa fiu cu tine candva ca esti dragut, inteligent etc. ''Sincer dupa mine suna un pic cam...neplacut,adica zici ca esti ''rezerva'' in caz de ceva. Urat din partea ei sa zica asa ceva, mai bine nu zicea. Apoi ''te urasc si toata viata te voi ura'' huh o.O WTF so weird! Sincer parerea mea ramaneti prietenii ^.^ cred ca e cel mai bine, presupun ca esti inca la scoala nu?(ma refer scoala generala )