| AlinZelem a întrebat:

Sunt clasa a 11a si azi am chiulit de la scoala si m-a vazut directoarea si a zis ca o sa ma exmatriculeze. Poate sa faca asta pt ca am chiulit?
Am mai avut probleme la liceu si am mai fost amenintat cu exmatricularea anii trecuti ca fumam in baia scolii, etc.
Vreau sa stiu daca are voie sa ma exmatriculeze pt chiul mai ales ca suntem si in prima saptamana de scoala.

Răspuns Câştigător
| seth2016 a răspuns:

Din ce spui pare ca directoarea ta e disperata, ca sa nu zic altfel.

Pentru exmatriculare trebuie indeplinita o procedura si trebuie indeplinite niste conditii. Nu e asa simplu.

>> Dupa s-a dus in clasa si le-a spus colegilor ca azi ma asteapta cu fisa de exmatriculare.

Daca a facut asta cred ca o poti reclama. Poate nu a citit noul statut al elevului. Exista cateva nouati care nu au fost puse acolo degeaba.

Era de ajuns o simpla invitatie la o discutie intre patru ochi, fara sa te ameninte in vreun fel.

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| AFR81 a răspuns:

Prostii... Stai linistit, nu te exmatriculeaza nimeni pentru asa ceva. Nici macar puncte la purtare nu au voie sa iti scada. Vei primi, in cel mai rau caz, o absenta si o mustrare verbala din partea profesorului si/sau directorului.

Răspuns utilizator avertizat