| AYU233 a întrebat:

Sunt clasa a 12-a, iar anul acesta în Iulie am probele scrise pentru BAC şi aş avea câteva întrebări legate de BAC şi de facultate:
1. Cum pot învăţa mai uşor materia pentru BAC? Ce repere trebuie să urmăresc?
2. Eu fiind la profil uman, mă gândeam să optez pentru facultatea de ştiinţe politice din cadrul Universităţii din Oradea. Alte soluţii mai bune sunt? Se poate şi la Bucureşti.
Alte sfaturi/păreri ale celor ce au trecut deja prin examenul de BAC şi admiterea la facultate care ar fi?
Mulţumesc anticipat!

2 răspunsuri:
| RoryM a răspuns:

1.Poti invata doar pentru BAC
Dar daca nu ai invatat in timp desigur ca nu poti invata totul in cateva luni/zile.

2. Unde vrei.

| Dugalle a răspuns:

1. Inveti fix materia pentru bac si nimic in plus. Cam idioata intrebarea ta dar ti-am oferit un raspuns valid si bun.

2.Se poate oriunde. Eu am terminat umanul si sunt anul 2 la facultatea de automatica. Da, stiintele politice sunt perfecte daca doresti sa devii somer cu studii superioare.

Alte sfaturi/pareri : De ce dracu va alegeti voi niste facultati de tot cacatul si dupa va plangeti ca sunteti someri si dati vina pe sistem ca e prost cand voi sunteti imbecili si nu stiti ce sa faceti cu viitorul vostru? Ah, stai, poate voi doriti sa deveniti simeri.