| Stanescu715Andrei a întrebat:

Salut! Sunt clasa a 12a și aș vrea să intru la facultatea de kinetoterapie din București, întrebările mele sunt următoarele: cum pot intra acolo? Există admitere la biologie sau ceva? Pe site nu am văzut efectiv nimic legat de o admitere scrisă, deci cred că se intră doar cu nota de la bacalaureat. Am fost mega indus în eroare de profesori pentru că unii spun că se dă admitere scrisă la română, biologie și sport, alții spun că nu se dă nimic și intru doar cu nota de la bacalaureat și alții zic că se dă admitere doar la sport, efectiv nu înțeleg nimic și chiar aș vrea să fiu pus la punct în legătură cu intrarea la facultatea deoarece acea perioadă se cam apropie cu pași rapizi. Cum se intra acolo? DAU FUNDA

2 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

La care universitate vrei sa dai? ca sunt vreo 3 in Bucuresti care au facultati de sport cu specializare pe kinetoterapie.
Da siteul.

| Ariana131 a răspuns:

La Balneofiziokinetoterapie, pentru ca asta este specializarea, se da un test din biologie umana, grilă presupun. Dar părerea mea sincera este sa te îndrepți spre alta facultate, iubitul surorii mele a termina Balneofiziokinetoterapie și nu îl angajează nimeni fără experienta și cu greu poți sa intri într o clinica pentru kineto, dar rămâne la alegerea ta, bafta și succes la bacalaureat!