| UnBaiatSimplu123 a întrebat:

Salut, sunt clasa a 8 a si fac pregătire la matematica de ceva timp (4 luni) si de fiecare data cand merg la pregătire fac exact același lucru si m-am saturatm m-am plictisit, profesorul nu vrea sa facem altceva si astăzi am pregătire dar nu vreau sa merg. Cum as putea vorbi cu parintii?

2 răspunsuri:
| Nirvanaaa a răspuns:

Le spui ca nu îți place cum va pregătește, nu înveți nimic nou, simți ca stagnezi in loc sa evoluezi și simți ca banii de meditatii sunt dați așa degeaba. Roagă-i sa găsiți impreuna un alt meditator. Dacă nu rezonezi cu profesorul trebuie sa îți găsești altul. Pierzi bani degeaba și nu înveți nimic.

| AlaSwek a răspuns:

Brothere.
Du te la pregătire, mai ai 2 luni maxim si dai examenu, în primul rând trebuie să i specifici profesorului ceea ce nu stii să faci, ecuații, functii, matrice, si toate d astea. Asa stie persoana ce trebuie să ți arate si ce probleme să îți dea. Sa fiu sincer, la început era fain cu pregătire, în clasa a 8 a, dupa care uram. Totu depinde de tine. Adică stii... trebuie să faci ceea ce iti arata profesoru, iar acasă cu pixu în mână, fara tel si pc faci exercitii. Si nu alea din tema, ca alea sigur is si greșite, ci alea făcute în clasa. si asa înțelegi. Mult succes