Stai in banca ta nu te lua la bataie cu toti si nu jigni pe cineva
Eu am fost la inceput intr-un liceu foarte prost iar unu de a 12a care nu a luat in viata lui bataie a vut sa ma bata iar eu in loc sa fug la un profesor l-am batut oricum ma stie vreo 2 sau 3 licee dar dupa un timp devine enervant sa tot vina unii si sa zica il bati de tor pe petlejic ala? Il inveti o lectie pe neborocitul ala?
Enervant rau
Deci sfatu meu stai in banca ta gasesteti niste prieteni care sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine si ai grija cand ii alegi sa nu aibe prieteni din generala in liceeu
Pe langa asta nu vorbi pe nimeni de rau plus o sa fie mereu cineva cu pata pe tine (prin enervat nu indragostit) iar daca esti la un liceeu bun invata sa alergi rapid ca fara asta o sa fii mort(eu imediat dupa primul an m-am transferat la un liceeu extrem de bun ca imi era frica de ala(?) si ca nu imi placea cum predau aia)
Prima zi de liceu a fost super ok. O sa iti cunosti colegii si diriginta, nu o sa faceti prea multe lucruri. Fa schimb de numere de telefon cu colegii tai si incearca sa te imprietenesti cu ei. Puteti sa mergeti undeva toti ca sa va cunoasteti mai bine. Incearca sa te integrezi de la inceput, sa iti faci prieteni, dupa aceea o sa iti fie mai greu.