| Parangalevacy a întrebat:

Sunt clasa a 8-a si trebuie sa ma hotarasc la ce profil sa dau la liceu.
Ma puteti ajuta?
Media generala pana acum a mea este 9, 96 si sa speram ca o voi avea si anul acesta tot asa.
Sa zicem ca voi avea 9 la simulari.Imi puteti spune ce profil mi-ati recomanda?
Eu as vrea sa ies ceva in politie, dar un grad mai avansat
Trebuie sa intru la un profil uman, real sau unde m-ati sfatui sa dau?
Multumesc anticipat
Dau funda celui mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| daviati789 a răspuns:

Eu iti recomand filologie pentru ca la examenul de admitere la facultate o sa ai limba romana si nu mai stiu ce...pentru aceasta cariera ai nevoi de o conditie fizica buna si de o pregatire la romana si o limba straina mi se pare, pe care doar profilul acesta ti-o poate oferi. Stiu ca te intrebi "dar la mate-info nu se fac materiile astea", ba da, doar ca fiind la filo o sa te axezi doar pe aceste materii, iar profesorii o sa aiba mai multe pretentii de la tine, deci o sa trebuiasca sa inveti mult mai multe. Daca te duci la m-i o sa vezi ca o sa-ti incarci mintea cu tot felul de lucruri care nu o sa-ti foloseasca la examenul de admitere, la facultate si asa mai departe( ca programarea sau matematica M1 care este la cel mai ridicat nivel-foarte grea). Cam atat... Bafta multa la examene si sper ca te-am ajutatwinking!

2 răspunsuri:
| 4Yourself a răspuns:

Trebuie sa intri unde iti place tie, la ce crezi ca te vei descurca mai bine si la ce iti va ajuta mai departe.

| Mihay_Roby_1994 a răspuns:

Mate-info sau Filologie