| grasu2000 a întrebat:

Salut.Sunt clasa a 8 si as vrea sa imi las parul sa creasca ca la sfarsitul clasei a 8 sa imi fac dreduri la liceu nu o sa fie problema dar acum in clasa a 8 mie sa nu zica directoarea sa ma tund sau ceva de genul si mi-a spus cineva sa spun ca m-am mutat la alta religie unde nu am voie sa ma tund dar nu stiu nici o religie din asta daca stiti va rog ajutati-ma. am gasit una foarte tare care se potriveste exact la ce vreau eu se numeste Rastafarianism dar nu stiu daca este si la noi in Romania ma puteti ajuta var rog.app Acord funda Mersi

Răspuns Câştigător
| Iyulia3712 a răspuns:

Tu crezi ca cineva o sa te creadă cu aceste minciuni? Daca te-ai transferat la alta religie va trebui sa aduci la scoală un certificat pe care, desigur, nu îl vei avea. Eu zic sa-l lasi sa crească fără frică, presupun ca nimeni nu iti va spune nimic. Si nu vei intra in belele fără rost.winking

1 răspuns:
| Wehrmacht a răspuns:

Nu o baga pe aia cu religia ca o dai in alte alea...probleme cu profesoru' de religie, daca vrei sa te scutesti de ora lui trebuie sa aduci nu stiu ce ca faci religia in alta parte, posibile probleme cu parintii...etc.
E de ajuns sa vrei asta si n-are cum sa-ti interzica.E ilegal.