| Nush00 a întrebat:

Salut! Sunt clasa a 9 și doresc să mă transfer, dar părinții mei nu prea sunt de acord, am intrat la un profil pe care nu l-am ales eu, la început am vrut sa merg la alt liceu dar mama mi-o spus sa merg la acesta și dacă nu îmi place mă transfera...din prima săptămână am văzut că nu fac față și am început să am crize de plâns și să merg la psiholog, încă sunt in situația asta și părinții nu vor să mă înțeleagă, pentru mine este foarte greu, profesorii m-au și jignit, nu-s înțelegători, psihologa nu mă ajută cu absolut nimic...din contra parcă nici ea nu vrea să mă transfer (ea fiind psihologa scolii). Am mers să mă informez la secretariat despre transferuri și au spus că dacă sunt clasa a 9a, ma pot transfera doar la sfârșitul anului.
Dar eu am mers să vorbesc cu liceul la care vreau sa merg (el fiind privat) și mi-au spus că având în vedere că acest liceu este privat, cu acordul scolii mele mă pot transfera și în vacanță de iarnă.
Aveți niste sfaturi cum reușesc să îmi conving părinții și școala să mă lase să mă transfer...că eu chiar nu mai reușesc?
Mi s-a și spus că am cedat psihic...
Mulțumesc!

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns:

Liceu privat zici? Ce costuri ai acolo lunar, știi? Sau doar n-ai chef de școală și cauți ceva unde nimeni nu te deranjează

| Nush00 explică (pentru sierra1):

Eu sunt navetistă, și la acest liceu la care as vrea sa merg se plătește anual, eu fiind navetistă plătesc mai mult decât aș plati la liceu

| sierra1 a răspuns (pentru Nush00):

Tocmai d-aia spuneam: stai unde ești că stai bine. Nu știi in ce (cheltuieli) te bagi