Hmm...popy in primul rand ar trebui sa te apropii din ce in ce mai mult de ea. de exemplu tu te-ai putea folosi de acest avantaj ca inveti si ca te descurci bine. ai putea sa te pui cu ea in echipa cand vine vorba de proiecte incearca sa vorbesti cu ea sa te prefaci ca o ajuti la teme etc. apoi cand simnti tu ca esti destul de aproape de ea ii zici si ceea ce simnti pentru ea. dar cel mai important este sa ai rabdare si sa iei lucrurile pas cu pas. bafta :*! fundita plzz
Oi mai uite desii sunt mai mic su nu am chiar asa muulta xp cu feele am 15 ani ca sa stii , ar trbuii sa te apropii de ea apoi sa iti fadci curaj sa ii spui ce simti sau ai utea sa te apropii ca preten de o prietena apropiata ei si care sa incercee sa o influenteze spre tine tu in acelasi timp sa te apropii si de ea, iar cand va veni momentul sa ii spui ce trebuie bafta si sper ca te-am ajutat
Tocilar nu esti ca altfel ai fi atent la ortografie de indragostit nici atit caci dragostea nu cunoaste nici piedici nici limite, deci nu-ti mai plinge de mila si hotaraste sa devii barbat aptit in fapta cit si in vorba!