Gay sigur esti, acum poate s-ar putea sa fii bisexual. ideea e ca trebuie sa faci ceea ce te face pe tine fericit sa nu te iei dupa prejudecatile altora. eu personal admir foarte mult oamenii care sunt gay si care recunosc asta deschis. (dintre artisti: adam lambert, george micheal etc.)
WTF U HATERS!
Homosexualitatea e la fel de normala ca si heterosexualitatea si bisexualitatea.
Esti homosexual sau gay, ia-o cum vrei. In zilele de astazi multi folosesc cuvantul 'gay' ca pe o insulta, dar gay inseamna barbat caruia ii plac barbatii (uneori se foloseste si pentru lesbiene), nu trebuie sa-ti fie rusine sa recunosti ce esti.
Ai grija la sex pentru ca sexul anal e cel mai periculos. Se pot transmite boli foarte usor si e foarte periculos pentru cel care primeste daca nu e bine pregatit inainte si daca este folosit lubrifiantul. =)
Da, esti gay, daca ai zis ca de fete nu prea esti atras inseamna ca nu esti bisexual, dar nu'i problema daca esti, nu trebuie sa t intereseze ce zce lumea atat tmp cat esti tu fericit
Dude. Astea ce ai spus ma-u lasat fara cuvinte -.-.
Eu cred ca e importnat sa te simti tu bine, nu conteaza ce spun alti
Succes in viata. Si poate ai sa reusesti sa indepartezi chestia asta, sau si asa, Fa ce crezi u ca e bine pentru tine.