Fetele sunt mult prea sensibile pentru voi, băieți! Și în plus, ce contează dacă te desparți de ea acum sau peste o săptămână/ lună? O va durea la fel de tare, sau poate chiar mai mult.
Nu mai simți nimic pentru ea, de ce încă o mai amăgești? Spune-i simplu că nu mai simți nimic pentru ea, și că vrei să-ți continui viața fără ea, însă să rămâneți totuși prieteni.
Cuvintele o vor durea îngrozitor, însă mai bine așa decât să intre într-o depresie pentru că ai înșelat-o.
Oricum nu ma gandeam sa o insel dar ma gandesc ca acum 2-3 zile a fost ziua ei si nu vreau sa ii fac un "cadou" ingrozitor si totusi imi este destul de greu sa ii spun
Oricum nu ma gandeam sa o insel + ca acum 3 zile a fost ziua ei si nu vreau sa ii fac un "cadou" ingrozitor si imi este foarte greu sa ii spun mai ales ca stiu ca tine foarte mult la mine...
E cel mai bine sa-i spui deschis, in functie de temperamentul ei.Nu e corect sa te retragi dintr-o relatie fara explicatii, ori sa te implici in alta inainte de a clarifica lucrurile.