anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut sunt cu o fata de doua saptamani si eu nu prea mai tin la ea adica nu mai vreau sa fiu cu ea si ea tine foarte mult la mine cum fac ca eu sa ma despart de ea si ea sa nu sufere sau sa fie trista din cauza mea, ea este o fata foarte sensibila, va rog sa ma ajutati cum sa ii spun sau cum sa o abordez

Răspuns Câştigător
| positivity a răspuns:

Fetele sunt mult prea sensibile pentru voi, băieți! Și în plus, ce contează dacă te desparți de ea acum sau peste o săptămână/ lună? O va durea la fel de tare, sau poate chiar mai mult.
Nu mai simți nimic pentru ea, de ce încă o mai amăgești? Spune-i simplu că nu mai simți nimic pentru ea, și că vrei să-ți continui viața fără ea, însă să rămâneți totuși prieteni.
Cuvintele o vor durea îngrozitor, însă mai bine așa decât să intre într-o depresie pentru că ai înșelat-o.

| georgycaz a răspuns (pentru positivity):

Oricum nu ma gandeam sa o insel dar ma gandesc ca acum 2-3 zile a fost ziua ei si nu vreau sa ii fac un "cadou" ingrozitor si totusi imi este destul de greu sa ii spun

| georgycaz a răspuns (pentru positivity):

Oricum nu ma gandeam sa o insel + ca acum 3 zile a fost ziua ei si nu vreau sa ii fac un "cadou" ingrozitor si imi este foarte greu sa ii spun mai ales ca stiu ca tine foarte mult la mine...

3 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

E cel mai bine sa-i spui deschis, in functie de temperamentul ei.Nu e corect sa te retragi dintr-o relatie fara explicatii, ori sa te implici in alta inainte de a clarifica lucrurile.