Are si el momentele lui...lasa-l singur ca ii va trece. poate ca are o problema si nu vrea sa iti zica deocamdata. ar trebui sa il intrebi ce a patit, sa fii langa el si sa il intelegi. sa-l faci sa iti spuna ce are. dar nici nu il sacai prea mult, multi baieti nu suporta asta.
Asa a continuat sh pana acum ...ma evita, ink nu am vb cu el. Suntem mereu inconjurati de prieteni. m'a pupat decat cand am plecat, in rest nici nu s-a atins de mine. Am incercat sa ''flirtez'' eu cu el, dar nu imi mai raspunde cu aceeasi ''pasiune'' ca inainte.Maine trebuie sa am o discutie neaparat cu el, ma incercat sa il evit si eu la randul meu, astazi am plecat in timp ce el juca un meci de fotbal, fara sa ii spun nimic, mi'e frica a nu il pierd , il iubesc ((
Eu zic sa ai o discutie cu el si sa il intrebi care este problema.Atata timp cat tu stii ca nu ai gresit cu nimic nu e logica purtarea lui.De multe ori - desi nu vreau sa te dezamagesc - cand se intampla asta, se intampla ori pentru ca s-au plictisit, ori pentru ca a aparut altcineva; dar totodata e posibil sa nu fie asa de acee e nevoie de o discutie serioasa. Sfatul meu de viitor : tine mine comunicarea rezolva totul si toate problemele intr-o relatie se datoareaza lipsei de comunicare.
Cand sunteti singuri ar trebui sa il intrebi de ce se comporta asa si sa ii spui ce simti cand face asta. Si eu am trecut prin asta si te inteleg.