| rtvskyline a întrebat:

Sunt curios de un lucru, si nu am gasit raspunsul nicaieri sad. Deci, sa zicem..la scoala, profesorii, sau dirigentele are voie sa ne caute in buzunare? adica de telefoane, sau diferite chestii?

raspunsuri concrete.
ofer funda!

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| mariaiulia2112 a răspuns:

Pai profesorii considera ca suntem in grija lor cat timp suntem la scoala..si au voie sa iti confisce telefonul daca iti suna in timpul orei, deoarece ii deranjezi ora! chatterbox ...nici eu nu am voie cu telefonul la scoala, dar diriginta ne da voie cu conditia sa fie inchis happy

| Crazyycoffedrop a răspuns:

Chesti asta e o idiotenie handicapata si tampita!happy.De uniforma da..asta trebuie cotrolata din punctul lor de vedere[din partea mea tot porcarie ramaneon the phone, cu telefoanele din punctul lor de vedere nu avem..ca poate o sa vorbim cu BAU BAU in ore si o sa ne bantuie peste tothappy[de la mine, din nou o idiotenie..adica i nevoie de telefon.De exemplu mergi pe strada si sora\fratele pateste ceva[isi sparge capu`laughing]..Cum ii anunti pe parinti?! ...mda.Chestia cu cautatul in buzunare nu ar avea ce cautalaughing.thinking Asta e doar opinia meahappy.