| Gratek a întrebat:

Salut,sunt depresiv.Cred ca sunt cel mai urat om de pe fata pamantului,prieteni am. Vreau sa-mi fac o prietena, stiti cum e la acea varsta cand vrei sa-ti fac o prietena si chestii si stiu sigur ca sunt foarte urat pentru aceasta vreme.Am incercat sa ma imprietenesc cu fete din oras,si toate mi-au zis ca sunt moartea pe pamant,ca cica "n-am fata de ele".Ce sa fac? :( vreti o poza,sa vedeti cum arat,poate imi spuneti adevarul despre cum arat,adica sa-mi spuneti ca sunt foarte urat. :(
Vreau sa ma sinucid, dar dupa ma gandesc la necazurile ce le aduc parintilor mei.
http://i63.tinypic.com/wk48qh.jpg

Răspuns Câştigător
| untu a răspuns:

Cand am vazut poza, si imi dau parerea mea sincera ca nu esti urat deloc,totul este in mintea ta,este o inchipuire! In ce cea priveste fetele care ti-au zis ca esti moartea pe pamant,ele o sa aiba parte de asa ceva,ele nu stiu ce vor,dar ele cauta barbati frumosi si bogati,alearga dupa bani si bogatie,lacomele astea! dar nu te intrista,viata merge mai departe, o sa apara vreo fata frumoasa si buna la suflet si o sa te uite la tine si o sa te aline si o sa te dezmierde cu vorbele ei frumoase si calde! Dupa poza mi se pare ca esti un baiat silitor, harnic si studios, inveti bine si cred ca ai note bune! Trebuie sa fi o persoana optimista, vesela si cu gandire pozitiva si sa mergi mai departe in viata si nu te gandi la sinucidere ca este un pacat! Sunt multe metode de vindecare a depresiei!

14 răspunsuri:
| JustDeedee a răspuns:

Am tot auzit ca in ziua de azi se plang multi adolescenti de faptul ca nu au o relatie stabila cu o persoana de sex opus.
Copilas drag, lasa relatiile si pune-te pe invatat, creeaza-ti un viitor.
Faptul ca nu ai o iubita nu e un motiv de sinucidere. In viata asta exista situatii mult mai grele si dificile decat crezi tu. Ceea ce vrei tu e un lucru banal.
Apropo, nu stiu de ce te consideri tu urat... esti un baiat frumos si finut. Dupa chipul tau banuiesc ca esti si inteligent. Nu mai asculta de fiecare fata pe care o intalnesti, fetele sunt destul de rele.

| Gratek explică (pentru JustDeedee):

Aha,crezi ca nu invat? Dar crezi ca fetelor le plac baietii inteligenti.Am niste baieti(prieteni) in clasa,care sunt mai tupeisti si incerc sa fiu si eu ca ei(nu ca as fi prostul clasei,chiar stau foarte bine in clasa,adica nu exista neintelegeri intre mine si colegi), dar problema e ca nu pot sa fiu ca ei, incerc sa imbratisez fetele cu tupeu cum fac ei sau sa la pun mana pe fund, dar ma gandesc, sa nu fiu ca ei si cred ca sunt un prost ca nu fac asta.sad Asta le plac fetelor, baietii tupeisti si aia care le fac sentimente pe care nu le cred cu adevarat.Sunt un prost, de ce mai traiesc. sad

| JustDeedee a răspuns (pentru Gratek):

Dragul meu, fetele de varsta voastra sunt niste inconstiente. Daca tu crezi ca o fata cu bun simt ii plac baietii "tupeisti" cum ii numesti tu, te inseli amarnic. Unei fete educate nu i-ar conveni sa i se puna mana pe fund de fiecare baiat, sa fie luata in brate de oricine si mai mult de atat, sa i se faca ochi dulci cu replici de doi bani.
Eu zic sa sezi pe fundul tau, ca sa nu zic mai urat si sa inveti in continuare si sa-ti faci un viitor. Nu te uita tu dupa toti bulangiii.

| danay72 a răspuns:

Nu exista persoane urate. Frumusețea fizica este o chestiune subiectiva, pentru ca nu la toți ne place același lucru. Apoi, important este sa te concentrezi asupra calităților tale și a personalității. Cu cat îți vei îmbunătăți personalitatea cu atât vei deveni mai încrezător în forțele proprii și mai atrăgător. Important este sa fii îngrijit și sa nu te neglijezi.Vei reuși, nu trebuie să te îngrijorezi din cauza acestui lucru. Când vei fi pregătit, vei găsi persoana potrivita pentru tine. Dar pana atunci străduiește-te sa ai o atitudine pozitiva. O inimă vesela este sănătatea trupului.

| Gratek explică (pentru danay72):

Really? Asta e tot ce poti spune? Am auzit si eu astea pe internet, crezi ca nu incerc? Dar o sa incerc in continuare, mersi de motivare si scuze de timpul pierdut.

| danay72 a răspuns (pentru Gratek):

Cu plăcere, sunt convinsă ca vei reuși.

| Deaad a răspuns:

Lasa sinuciderea la varsta ta.
Lasa si gagicile la varsta ta, ca pentru gagici iti trebuie macar putintica maturitate iar in cazul in care si gagica ta nu ar avea, va fi o "relatie" prosteasca.

Ochelarii te strica pe tine.
Nu-ti sta bine cu ochelari.

Daca tot ti-e ca esti urat, pune-ti o masca de sudura.

| Gratek explică (pentru Deaad):

Ochelarii,si ce propui, lentile de contact? happy

Maturitate? happy Mai exista maturitate in ziua de azi? Zi-mi si mie? Chiar vreau sa stiu, daca mai exista 'maturitate' in ziua de azi. Fetele raman gravide de la 13 ani, batranii sunt mai prosti decat noaptea.Zi-mi ceva ce exista si nu vreau sa aud de Dumnezeu si de el, fiindca stiu ca nu exista asa mituri precum Dumnezeu sau cine mai stie ce.

| Deaad a răspuns (pentru Gratek):

Cine esti ma tu sa spui ca batranii sunt mai prosti decat noaptea?
Iti spun eu cine esti.
Un putoi libidinos care o arde cu sinucideri si depresii.
Stii ce e aia o depresie?
Nu vine de la prostiile tale.

Du-te sa te culci.

"Ochelarii, si ce propui, lentile de contact?"
O masca de sudura, sau nu mai stii sa citesti ce-am scris mai sus?

Ba frate, inteleg ca te enerveaza aerele mele de "pripas" si razgaiat, care crede ca toata fetele ar trebui sa se uite la el, asa consideri tu.Dar crede-ma ca pe mine ma enervezi mai mult, presupun ca ai mai multe probleme decat mine. Daca vrei o sa te ajut sa-ti rezolvi probleme. big grin

| Mnup a răspuns:

Alo alo nu pot sa vad poza.
Trimite-mi-o in privat sau Facebook. ( Mădă Fâl Fâl )
Si lol, sa te sinucizi? Good joke
Ai tot viitoru in fata mai copilu'
Daca vrei sa vorbim, scrie-mi. Imi place sa ascult persoane. smug

| Gratek explică (pentru Mnup):

Ce esti psiholog sau psihiatru? hahaha, mersi, mi-ai facut ziua big grin

| Mnup a răspuns:

Nu, nu sunt nici psiholog, nici psihiatru, dar sunt o fire mai prietenoasă. Îmi place să dau sfaturi, sa ascult persoane, problemele lor, nușt de ce happy