| Edward121 a întrebat:

Salut, sunt Edi. bla bla bla, am 13 ani si am o noua colega frumusica si ne cunoastem de vreo 2 luni, ne intelegem foarte bine, vorbim foarte mult pe facebook, avem destule in comun. etc etc, la un moment dat i-am spus ca imi place de ea, iar ea a fost destul de uimita. Trebuie sa va spun niste detalii totusi ca asa nu aveti ce sa raspundeti : nu este fitoasa, chiar deloc, a spus ca ea nu este ca celelalte fete sa se topeasca cand un baiat o saruta, o complimenteaza, etc. Ea se contrazice cu mine ca nu o sa o mai plac in cateva zile, motivul fiindca ea nu prea simte nimic fata de mine si eu ii tot spun ca nu ma las batut asa de usor. Cam atat pot sa va zic. altceva nu ma duce capul, va rog sa ma ajutati, fetele cred ca stiti mai multe si puteti sa ma ajutati, mai ales cele cu caracter asemanator ei

5 răspunsuri:
| Blamely a răspuns:

Dacă acum nu te place, fă-o să te placă. Spuneai că ea consideră că n-o vei mai plăcea curând dovedește-i contrariul.

| Edward121 explică:

Ps. Țin mult la ea

| Edward121 explică:

Buna TPU, aici Edi, au trecut 6 ani.
Daca mai trece cineva printr-o situatie asemanatoare cu cea pe care am descris-o eu, ar trebui sa stiti ce s-a intamplat intr-un final.
Eventual, m-am cuplat cu prietena ei cea mai buna lol

| roxanaandreea a răspuns:

Lupta pentru dragostea ei. Fa-o sa te placa. Daca te vei purta in continuare dragut cu ea si o sa-i arati ca esti deschis la vorba cu ea si ca o intelegi si o sustii si o mai si ajuti cred ca o sa inceapa sa simta ceva pentru tine, ar fi imposibil sa nu. Asta daca nu e vreo fata care pune mult accent pe aspect... Deci nu te da batut! Arata-i ca nu esti ca alti baieti golani sau needucati, arata-i ca stii sa te comporti si cum sa vorbesti cu o fata. Poate ai noroc. Toate cele bune si mult succes!

| Edward121 explică (pentru roxanaandreea):

Multumesc... folositor raspunsul, mai ales ca vine de la o fata. Este o idee foarte buna :* Sper sa mearg