Hey,in primul si primul rind fiecare fata are cate un mic defect.Nimeni nu e ideal-..Cosurile nu strica relatia, crede-ma, chiar deloc nu strica. Daca baiatul iti spune ca te place inseamna ca el a vazut defectele tale si te accepta asa cum esti. Daca il deranjeaza cosurile e prost..cosurile o sa dispara dar parerea ta despre el nu..In ziua de azi baietii
s-au mai dezvoltat.gindesc mai bine..si majoritatea din ei nu o sa te ignore din cauza unui cos..Sukces in continuare. Pupicii**
Funda?
Cateva cosuri sunt OK. Daca arati bine in rest, atragi destui baieti si cu o acnee destul de severa. Cand cineva iti spune ca te place, te place asa cum esti. Eu personal ma simt atras de personalitate si de un corp frumos (sa imi placa amandoua ).
Câteva coșuri nu, nu ar putea strica o relație. Nici daca sunt multe. In fine, acum depinde de persoana, dacă te preferă cu tot cu acele coșuri.
Daca te simti atras de o asemenea fata faptul ca are cosuri nu e un impediment, treci peste il ignori, stiu asta ca si eu ma simt atras de o fata care se pare ca seamana oarecum cu tine.
Cum să strice alea o relație mă? Dacă placi pe cineva, placi acea persoană pentru ceea ce este, altfel nu există nimic.