| ionutzzz7878 a întrebat:

Salut
sunt foarte complexat de inaltimea mea
mai sunt baieti inalti care sunt deranjati de lucru asta?
imi vine sa mor cand ma intalnesc cu candva dp mult timp sau chiar zi d zi sa zica bai da ce mare estilaughing. pfff mai cresti ma? uriasu. guliver. cat mai cresti ma? si chestii dsteacrying(((

Răspuns Câştigător
| Lora a răspuns:

Bai eu cred ca trebuie sa fii fericit! Fetele vor roii dupa tine daca te vei ingriji! Baietii inalti au mai mult lipici la fete decat piticii, ce sa facem cu-n pitic dupa noi, ne trebuie un barbat in toata firea! Asa ca nu ai de ce sa fii suparat capul sus si fii barbat!

5 răspunsuri:
| Nicoleta a răspuns:

Decat mic de statura, mai bine mai inalt.

| CookieRaider a răspuns:

Da spune-le si tu ca ei au un metru si un dop. si sa-si vada de marimea lor si nu le mai da asa de multa importanta.

| Elena1234456 a răspuns:

Gandeste-te ca fiecare avem un complex.Nimeni nu este perfect.In plus, sunt si baieti foarte scuzni care si-ar dori sa fie in locul tau.

| fluturas a răspuns:

Sunt fata big grin, dar nu cred ca ar trebui sa fi complexat, gandeste-te ca decat mic mai bine inaltwinking si cei care te intreaba daca mai cresti nu cred ca o fac din rautatewinking

| An0nim_1112 a răspuns:

Nu ar trebui sa te simti prost din cauza inaltimii tale.Cand cineva iti spune la misto ba ce mare esti pur si simplu evita-l si nu il baga in sema.Pentru a te simti mai lejer in propria piele fa basket sau un sport cu oameni inalti