anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.Sunt hamsterul, si as vrea sa va intreb din nou de ce au disparut dinozaurii

Răspuns Câştigător
cami
| cami a răspuns:

Era cretacica, a luat sfarsit datorita unui meteorit, sau asteroid ce a atins Terra.
Se pare ca aceasta ciocnirea a avut loc imprejurul Golfului Mexic, acum mai bine de 6, 5 milioane de ani...
Ierbivorele, si-au scos capul din iarba, carnivorele, si-au indreptat capul din prazile lor,... Spre lumina aceea orbitoare, ce li se oglindea in iris.animalele mici alergau inspre vizuini.
Toate animalele, au fost cuprinse de teama, spaima, panica.Se pare ca au fost martorii oculari ai acestui sfarsit.tragic.

9 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Aa, si se pare ca strutul, este un descendent al dinozaurului-pasare...
Toate informatiile astea, le-am aflat azi-dimineata de pe National Geographic...la ora 3:15, n-aveam somn..macar am aflat ceva..educativ happy

| Bishop a răspuns:

Dansau pe marginea unei prapastii, iar unul din ei a mancat o banana si a aruncat coaja pe jos, unu a alunecat pe ea si a cazut in prapastie, dar inainte s-a prins de altul care s-a prins de altul si de altul si de altul pana la ultimul si au cazut toti in prapastie si au murit rolling on the floor rolling on the floor

| giovana a răspuns:

Cine sunt dinozaurii? happy

| getty a răspuns:

Esti tare

| laura_2327 a răspuns:

Din cauza unui meteorit care a cazut pe pamant! acel meteorit a distrus pe o raza destul de mare plantele si ca-ti va dinozauri... dar majoritatea au murit din cauza lipsei de hrana si din cauza "impactului"

sper ca ti-a fost de ajutor :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dinozaurii nu au disparut, au evoluat... in pasari

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Au ajuns in Romania si au murit de foame.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un stramos al meu, i-a gidilat si au murit de ris rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hai sa iti zic din ce cauza au disparut. Dinozaurul vroia sa faca dragoste cu dinozaurita, dar aceasta nu avea chef.La fel il refuza si in urmatoarea seara pe motiv ca o doare capu.Refuzurile au continuat timp indelungt, motiv pentru care au disparut dinozauriilaughing

Întrebări similare