Buna!
Stai liniștit, copilul sigur se înțelege la fel de bine cu tine la fel cum se înțelege cu mama lui.
Încă este mic, și nu realizează că lipsa mamei este de scurtă durată. El plânge de frica, crezând că mama lui ar pleca. Iti dai seama că la 18 luni nu are discernământ să poată discerne că mama se va intoarce în 2-3 ore.
Încercați pe perioade scurte, de 10 minute, de exemplu, să iasă mama din apartament, el s-a vadă asta, în timp ce stai cu el. Cel mai probabil, o să înceapă să planga. Încearcă să îi vorbesti calm (chiar dacă nu înțelege) pentru al liniști. Mângâie-l, leagănă-l etc. După perioada de 10 minute, el trebuie să vadă că mama se întoarce. Încercați exercițiul câteva zile, câteva săptămâni, mărind intervalul cu 5 minute la fiecare 2 zile.
Asa va înțelege că mama nu plecă de lângă el, și se va întoarce.
Poti sa faci activitatea lui preferata în timp ce mama lipsește, pentru ai arată că în lipsa ei nu se întâmplă nimic rau si este în siguranță.
Succes, sper sa aud numai de bine!
Va mulțumesc din suflet pentru cuvintele frumoase!
O sa va iau sfatul in considerare cu tărie
Cu multă plăcere! Ma bucur dacă v-am ajutat, sau măcar am încercat!
Copilul este „foarte atasat de tine dar nu coopereaza."
Cum vine asta?
Daca ai ales sa cresti copilul altuia, mergi pana unde crezi ca se poate cu relatia voastra.
Ideal este sa-si ia copilul cu ea cand merge la prietene, ca nu-i nici o problema, doar este intre femei.
Dai papucii si cauta pe o fata fara copil nu iti distruge viata si eu am fost in situatia ta si mama copilului era doar pentru copil si pe mine ma neglija nu merita.